سانسور صدا براي چي؟ مثل هزاران نفر ايشون هم مهاجرت كرده و تو يك شركت يا سازمان مشابه كار قبليش كار گرفته . چرا شلوغش مي كنيد ؟! مهاجرت كه اينروزها دليل نمي خواد .
پاسخ ها
محمد
||
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۱
اره انسان ازاده هرجا مهاجرت کنه بشرط اینکه جند نفر هم ازون طرف به این طرف مهاجرت کنند .... پس یه جای کار می لنگه به اون سادگی هم که گفتی نیست
بعضی ها که نمی توانند از این کشور فرار کنند و حسرت می خورند شروع کردن به سرزنش مزدک و بعضی ها دیگه پا رو فراتر گذاشته وطن فروش و ...این حرف ها رو می زنند.اگراز همین فردا 78 تا کشور داوطلبانه اعلام کنند هر کدام 1 میلیون مهاجر از ایران قبول می کنند خواهید دید که 78000000 نفر ونه77999999 می روند.کسانی که مانده اند مجبور ند.
پاسخ ها
محمدرضا
||
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۱
نگاه و نیاز خود را به همه تعمیم ندهید. بسیاری را می شناسم که در عین داشتن تخصص و امکان رفتن، حاضر نیستند برای زندگی پای در غرب بگذارند.
متاسفم
||
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۱
پاسخ به 13:06 اونایی که حاضر نیستند بروند با وجود داشتن امکانات میدونی چه کسانی اند؟ کسانی که از فرار مالیاتی و رانت و ندادن مالیات ثروت هنگفتی بدست آورده و می آورند..چون در غرب و اروپا مثل اینجا عدم شفافیت و فرار مالیاتی نیست و به راحتی نمیتوان پول شویی و یا قاچاق و فرار مالیاتی کرد و ثروت زیاد کسب کرد. اونجا حساب کتاب داره و دزد هم نداره انسانهای با وجدان که دست به جیب ملت نمیبرن هم زیاد داره
خودی ها بودند که بر مسند قدرت یکروزه سوار شدند وکشور را به پرتگاه سقوط اخلاقی واقتصادی وفرهنگی ومدیریتی سوق دادند هرگز رفتار بی ادبانه ورذیلانه انها را فراموش نخواهم کرد
انتخاب درستي كردي مزدك جان، موفق باشي.
شما نيز بهتر است بجاي نگراني بابت حذف صداي او، كمي به منابع انساني خود ارزش و احترام بگذاريد تا به كار خود در كشور ادامه دهند. با سانسور كار به جايي نميبريد.
پاسخ ها
محمد
||
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۱
برای من رفتن یا موندش مهم نیست چون فوتبالی نیستم :). اما به نظر شما در ایران نشنال سانسور وجود نداره؟
فکر کنم تا چند وقت دیگر مدیر شبکه 3 خودش مجری بشه مدیر باشه بیننده باشه اصلا بهتره شبکه سه را بنام خودش کنند تا خیال همه راحت بشه امان از دنیای کثیف سیاست