ایشون خودشون که تو کاخ ریاست جمهوریند.بچه هاشونم تو اروپا هستند هیچ اطلاعاتی هم از مردم وشرایط رندگی مردم ندارند.پس جطور این امارها را ارائه میدن.خواهشا این مدت باقی مانده را سکوت کن تا تمام بشه بری پیش بچه هات.
به نظرم همونجور که تهمت زدن و افترا قانونی قابل پیگرده باید ادعاهای کذب سیاسیون هم قابل پیگرد قانونی از طریق دادستانی یا دیوان عدالت باشه!
نمیشه که هر کسی که رییس جمهور شد در برابر هرگونه دروغ یا تهمت یا ادعای کذب مصون باشه چون چند میلیون بهش رای داده شده!
بنده در شهرستان کرج مستاجر می باشم .در سال97بابت اجاره70پیش وماهی1500اجاره پرداخت می نموده ام در سال جاری با کلی کلنجار رفتن با صاحبخانه توافق گردید 90پیش وماهی2800اجاره(یعنی مبلغ رهن واجاره از120میلیون تومان در سال97به184میلیون تومان در سال98افزایش پیدانموده)به عبارت دیگر65درصد به اجاره سال98افزوده شده.
حال اینکه رئیس چمهور می فرمایند30درصد ،ناشی از اطلاعات غلط اطرافیان به ایشان می باشد ویا اینکه اطلاعات ایشان بیشتر از ما می باشد ولی مردم را نااگاه .فرض نموده اند.
اصلا اگر به قیافه خود اقای روحانی در زمان اعلام همین میانگین افزایش ۳۰درصدی اجاره بها ،دقیق نگاه میکردین،،، حتما متوجه میشدین که با اون لبخند ملیح ،، احتمالا ،دارن جوک تعریف میکنن
نمیدونم چرا جوک ایشون رو همه جدی گرفتن؟؟؟؟!!!!
وگرنه اعلام ۳۰ درصد هم ،بطور جدی ،،،،بسیار بسیار زیاد و تقریبا بیانش اونم مفتخرانه و از دهان رئیس جمهور ،،،مسلما یک جوک بزرگتره:::)))))
هر کسی اختیار مال خودش رو داره. هر کسی که خونه خودش رو اجاره میده با توجه به نرخ تورم و افزایش قیمت کالاها و خدمات این کار رو انجام میده. نمیشه که من با تورم 200 درصدی دست و پنجه نرم کنم اما اجاره خونه خودم رو فقط 30 درصد افزایش بدم. هر موقع قیمت شیر و گوشت و لوازم یدکی خودرو و سایر خدمات اومد پایین یا کمتر از نرخ تورم واقعی افزایش پیدا کرد منم نرخ اجاره رو میارم پایین! آره قربونش!
با روحانی تا 1400 !!!
این رو گفتم تا یادتون نره دیگه گول جوسازی انتخابات ها و دختر پسر بیرون ریختن و آواز و هلهله ها رو نخورید ...
سال 92 تو صف وایساده بودیم برای رای دادن به ....... یک پیرمرد که توان راه رفتن هم زیاد نداشت بعد رای دادن به همه می گفت فقط روحانی! همه هم بهش می گفتن دمت گرم حاجی ، اونجا بود که فهمیدم همه دوباره گول خوردن اما چه سود .........
خواهشا مجلس امسال و انتخابات بعد جوگیر نشید
رئیس جمهور و وزرایش مردم را مسخره کردن ...خجالت نمیکشن ای کاش میشود با آنهادر رسانه ملی رودر رو حرف میزد و تمام قول و قرارهای که به مردم دادن را به آنها یاداوری میکردیم زندگی مردم شده بازیچه دست اینها...فقط حرف حرف حرف