ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
اگر اجازه بدید بنده به علت فقر مطلق و نداشت حتی یک چادر در یکی از غارهای کوهستانهای کشور سکنی گزینم.

!!!
ناشناس
|
United States of America
|
۰۲:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
انقلاب به سالحل مدیترانه رسیده است!!!! خب به مردم چه چیزی رسیده است؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
امثال آقای حداد عادل چه گلی به سر ملت زده اند که بقیه نیان؟؟؟؟ خواهشا یکی این سوال رو از ایشون بپرسه.
کدووو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
تاریخ در مورد این نسل از مردم ایران چه چیزایی ک نخواهد نوشت ... عمر گرانبهای خودشون رو صرف روسری و صف گوشت و پیاز کردن و با استدلال و درایت و تشخیص بسیار قوی دوباره و دوباره و دوباره رای دادن تا جایی ک بازم رای دادن ولی هیچ تغییری زندگیشون نکرد . سالهای سال دعا کردن برن بهشت ولی نرفتند.
محمد زاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
مهدی هاشمی چقدر ارزش داره که باید بخشی از صفحه تابناک به این موجود اختصاص پیدا کنه ؟؟؟
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۲
متاسفم که کار ما به جایی رسیده است که رئیس شورای شهر پایتخت با افتخار دیدار با برادر زندانی خود را که از قضا یک مجرم امنیتی در اوین است اعلام می کند.
هرچند احتمالا ایشان برای بررسی میزان رشد و تعالی روحی آقای مهدی خان رفسنجانی و سیر تکامل معنوی (به تعبیر مرحوم پدرشان) ایشان در دوران زندان علاقمند هستند.