از اوایل دهه ۸۰ که ویلا سازی بی ضابطه شروع شد این معصل قابل پیشبینی بود ، تا قبل از آن چند تا شهرک وجود داست تعداد معدودی ویلا و آدمهایی هم که میرفتند محدود و تیپ مشخصی بودند . خوب یا بد اش را کار ندارم . از زمانی که همه در شمال املاکی شدند و به جای کشاورزی درک کردند کار خدماتی و توریست راحت تر است و البته فرهنگ هم تعییر کرد و همه راه شمال را یاد گرفتند یک ویلا صدمتری ۱۰تا ماشین راه میافتند بروند، این داستان درست شد. من خوب به خاطر دارم تهران تا محمود اباد با حاده هزار ان زمان حداکثر ۴ ساعت بود و اگر خارج از فصل میرفتید ۲.۴۵ دقیقه بود. الان به رویا شباهت دارد !
اولا مردم جز شما کجا برن؟
چه تفریحی تو تهران هست جز ی پارک تکراری چیتگر و دریاچه اون با پارک تکراری شده پل طبیعت
دوما اتفاقا من دیروز از ی فومنی پرسیدم از زمانی که قطار رشت افتتاح شده چرا با قطار نمیری؟ میگه چون بلیطش گرونه و اتوبوس وارد شهر میشه ولی قطار فقط تا رشت میاد
لذا قیمت و توسعه قطار تو مناطق میتونه تاثیر بذاره
در ثانی اطراف تهران مراکز تفریحی بزارن مگه چی میشه؟
به هیچ عنوان با نقطه نظر ایشان موافق نیستم.اگر ما با هجوم مردم به شمال کشور مواجه ایم در حالی که در کشور مکانهای تاریخی- طبیعی و فرهنگی بسیاری داریم که قابلیت جذب گردشگر دارند به خاطر این است که اولا به مردم معرفی نمی شوند و ثانیا زیر ساخت های لازم برای جذب گردشگر را ندارند یعنی سرمایه گذاری لازم برای ایجاد بستر مناسب برای جذب گردشگر در آنها به عمل نیامده است. در نتیجه امکان مسافرت و اقامت در محل مناسب وبه میزان کافی در آنها موجود نیست. پس اظهار نظر این مقام محترم نیروی انتظامی یک بعدی و بیانگر یک وجه از مشکلی است که در اثر بی توجهی به سرمایه گذاری مناسب و تخصیص یکسان منابع کشور به تمام نقاط مملکت به وجود آمده است.برای مثال استان سیستان و بلوچستان یا هرمزگان و یا بوشهر ویا خراسان جنوبی و شمالی را در نظر بگیرید در حالی که دارای جاذبه های بسیاری برای گردشگری هستند بعلت عدم توجه مناسب و شایسته همچنان در شمار استان های محروم کشور هستند در حالی که با سرمایه گذاری مناسب طی چند سال این قابلیت را دارند که در شمار استان های مرفه کشور قرار بگیرند.لذا از مسئولین مختلف کشو ر- در سطوح مختلف انتظار می رود در تحلیل های خود جامع نگر بوده و مشکلات را تنها از یک زاویه نگاه نکنند.
با سلام اول از اینکه دولت می بایست راه های ارتباطی را درست کند و با ساخت ازاده راه و اتوبان دسترسی مردم را راحت کند دوم اینکه نبود زیر ساخت را مردم که نباید پاسخگو باشند بلکه مسیولان باید پاسخگو باشند این حق مردم می باشند که از هرکجا ایران که دوست دارند استفاده نمایند چه شمال باشدچه جنوب لذا این حرف پلیس درست نمی باشد
و سوم اینکه دولت باید به نقاط دیگر گردشگری اهمیت دهد تا مردم به انجا هم سفر کنند
بنظر شما امکانات اقامتی و پذیرایی در استان های دیگه یرای مسافرین چقدره؟؟
بعنوان مثال بهمراه خانواده در تعطیلات عید فطر به کردستان رفتیم و بصورت تاسف باری با نبود حداقل امکانات اقامتی روبرو شدیم و محدود هتل ها و مراکز اقامتی نیز کاملا پر بودند و هیچگونه امکاناتی محیا نبود
بسیار سفر اذیت کننده ای شد برای خانواده با اینکه استانی مثل کردستان پتانسل خوبی برای گردشگری دارد.
جناب سردار که میفرمایند شمال نروید لطفا ابتدا امکانات گردشگردی کشور و سرانه ها را بررسی نمایند
باتشکر
خداییش به خیلی از استانهای ایران سفر کردم اما چند تا واقعیت غیر قابل انکار وجود داره:
1-زیبایی استانهای شمال کشور را هیچ نقطه ای از ایران نداره
2-مردمان خون گرم و مهمان نواز که خودش باعث رضایت مسافرین شده
3-فرهنگ غنی و مردمانی شاد و خوش گذران
4-حسودی مسولین که چرا هر اتفاق بدی هم میوفته همه شمال هستند!!!!
مردم ایران آزادی رفاه شادی میخواهند و بس
۱۴ خرداد خودم تو ترافیک در رودبار بودم کاملا قفل . رییس راهور اصلا از ترافیک حرف نزد و گفت مسیرهای منتهی به قم ترافیک داره و راه شمال به تهران رو یک طرفه اعلام کردن . باید واقعیت رو قبول کنید . مردم بی تربیت و اموزش ندیدع هم رعایت خطوط نمی کنن. یادتون باشه هر سال میریم .
سلام شايد بخش عمده اي از ترافيك جاده هاي شمال توسط خود پليس ايجاد مي شود لطفا به ايشان بفرماييد مردم ما صبور هستند و يواش يواش به مقصد خواهند رسيد ولي وقتي پليس چهار ساعت راه را مي بندد وبعد اجازه حركت مي دهد ،مي بينيد كه جاده كلا خلوت است و الكي جاده را بسته اند آنوقت از دست پليس شاكي مي شويد.