بی نشان
|
Norway
|
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
پایگاه واشنگتن‌تایمز تصویب این طرح را یک پیروزی برای حزب جمهوری‌خواه توصیف کرده است و ۳۷ نماینده دموکرات به این طرح که مورد حمایت حزب جمهوری‌خواه بود رأی موافق دادند. 
این پاسخ خوبی است به آن دسته از افرادی است که فکر می کنند با رفتن ترامپ و آمدن یک رئیس جمهور دمکرات مشکل برجام باسانی قابل حل و فصل است. برعکس اوضاع به مراتب پیچیده تر از این می شود که هست. چون آن هنگام فرانسوی ها و انگلیسی ها گوش خوابانده اند و منتظر چنین فرصتی هستند که یک ائتلاف جهانی بر علیه ایران به منظور رسیدن به اهدافشان که همان ۱۲ شرط پمپو است به اجرا بگذارند. تجربه ائتلاف اروپا و با اباما را از یاد نبرید. به همین منظور تاکید دارم که در صورت توقف تحریم های بانکی و نفتی ایران از سوی ترامپ بایستی با ترامپ وارد یک مذاکرات جامع شویم که در صدر آن موضوع صلح خاورمیانه است. این ایران است که در این صلح می تواند نقش مسئولانه ایفا کند نه حکام عربی که حتی قادر نیستند بقای خود را تضمین کنند. ترامپ یک فرصت است نه تهدید. تنها بایست تلاش کرد که شرایط این فرصت بی بدیل و استثنایی فراهم گردد که نیاز به هوشمندی و موقع شناسی رهبران دو کشور از شرایط زمانی کنونی به منظور تحقق اهدافی دور دست و غیر قابل دست یافتنی دارد.
ناشناس
|
Canada
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
نفتی که برای مردم و پیشرفت کشور سودی ندارد وهنوز در جای جای کشور مردم با مشکلات دست وپنجه نرم میکنند و درآمد آن برای دیگر و عشق و حال آقا زاده هاست همان بهترکه نباشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
اروپا نوکر آمریکا و اسراییل است هیچواری بر خلاف میل و رای اربابانش نمیکند الان هم فقط دارد ما را بازی میدهد و وقت تلف میکند. هیچ خیری به ما نخواهند رساند .
ناشناس
|
Canada
|
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
بیایید اهوازو ببینید فاضلاب از جای جای خیابانها بیرون زده و تمام افرادی که توانایی دارند از خوزستان درحال فرارند
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
اینستکس
تصویب fatf
تصویب پالرمو
بازار ثانویه
ارز نیمایی
بازار متشکل ارزی
ایییییییینستکس

#همتی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
صد درصد باید کارهایی را که گفتیم انجام دهیم تا همه انچه در برجام گفته شده انجام دهند ایران نباید هرگز گول مقداری پول را که جلویش میگذارند بخورد