کجایید ای شهیدان خدایی...
سبک بالان دشت کربلایید
احسنت به این عکاس
ناشناس
|
|
۲۳:۱۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۷
0
0
پاسخ
به راستی آنانیکه ابتکار راهیان نور را رائه دادند از جهات گوناگون کار بسیار زیبا و ماندگاری کرده اند. که مهمترین حس فداکاری های جوانان این مرز بوم در دفاع از اسلام و نوامیس و ملک کشور اسلامی ایران است.
البته اگر زمان اعزام راهیان نور از اسفند به تابستان تغییر کند قطعا استقبال گسترده ای از سوی مردم بخصوص نوجوانان و جوانان خواهد شد.
دلیلش روشن است.
1- با تعطیلات سال نو و نوروز تداخل نمی کند.
2- مدارس تعطیل است و دانش آموزان و دانشجویان وقت کافی برای انجام این سفر خواهند داشت.
3- لطمه ای به تحصیل دانش آموز و دانشجو وارد نمی کند.
4- مهمتر از همه اینکه مناطق عملیاتی به ویژه جنوب را زمانی می شود لمس کرد که گرمای بالای 50درجه سانتی گراد جنوب بر سر راهیان بخورد. آن موقع مردم خواهند فهمید که حضور 8تابستان در جبهه خون و شهادت و قطع نخاع و تشنگی و گرسنگی یعنی چه.
وگرنه در فصل بهار سفر به مناطق مختلف کشور به ویژه جنوب بسیار خوش می گذرد و کوچکترن ناراحتی به وجود نخواهد آ»د.
التماس دعا
اميد
|
|
۰۱:۴۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۸
0
0
پاسخ
سرزمين نينوا يادش بخير
كربلاي جبهه ها يادش بخير
واي كه چقدر دلم براي دو كوهه تنگ شده خداي دلم براي خواندن 2 ركعت نماز در حسينيه شهيد همت تنگ شده دلم براي دوستانم در لشكر 27 حضرت محمد رسول اله(ص) خصوصا دوستانم در گردانهاي مالك اشتر گردان ميثم گردان حمزه گردان الصابرين تنگ شده خدايا خودت ميداني چه ارزوي دارم بحق خاك پاك شلمچه مرا ارزو بدل نگذار
سبک بالان دشت کربلایید
احسنت به این عکاس