خیلی معذرت می خوام، اما آیا شما باید هر مطلبی رو فکر کردید جالبه، تیترش کنید؟
1- کوه کلیمانجارو هم تقریباً روی خود استوا قرار دارد (مدار 3 درجه!) و هم ارتفاع قله اش 5900 متر است، در حالی که این کوه پردیس 1000 متر هم ارتفاع ندارد! عکس زیر را ببینید:
http://www.taknaz.ir/images/9/4.jpg
حالا کجای زمین به خورشید نزدیکتره؟
2- جمشید، از پادشاهان اسطوره ای ایران بوده و احتمالاً وجود خارجی نداشته.
3- اگر واقعاً این پدیده ی سربالا رفتن ماشین قابل مشاهده باشد، احتمالا به خاطر خطای دید است و قطعاً به خاطر جاذبه مغناطیسی کوه نیست. یک سری محاسبات ساده دبیرستانی می تواند این موضوع را نشان بدهد. فرض کنید ماشین در فاصله 100 متری کوه باشد. اگر طبق این ادعا، با خواباندن دستی ماشین به سرعت شروع به حرکت کند (طوری که قابل کنترل نباشد و لابد از جاده هم به بیرون پرت شود و به کوه برخورد کند!) ما فرض می کنیم دست کم ماشین با شتاب 10 سانتی متر بر مجذور ثانیه حرکت کند. اصلاً از اصطکاک هم کامل صرف نظر می کنیم! ماشین هم حدود 1000 کیلو. بنابراین، نیرویی که برای حرکت دادن ماشین با این شتاب لازم است، دست کم باید حدود 100 نیوتن باشد. حالا یک تخمین دیگر در مورد نیروی جاذبه مغناطیسی: فرض می کنیم میدان مغناطیسی متوسط تولید شده توسط ماشین حداکثر یک دهم تسلا باشد (یعنی واقعاً ماشین را به جای آهن، از آهنربای قوی ساخته باشیم!)، در این صورت، کوه در فاصله 100 متری چه میدان مغناطیسی ای باید تولید کند که به ماشین 100 نیوتن نیرو وارد شود؟ با توجه به فرمولهای فیزیک دبیرستان،
q^2= 100*4*3.14*100^2
q=3544
این عدد را مقایسه کنید با بزرگترین میدان مغناطیسی که تا این لحظه بشر موفق شده در شرایط خاص و خفن کنترل شده آزمایشگاهی با استفاده از ابررساناها تولید کن، یعنی حدود 10 تسلا!