کانادا بهشت مورد علاقه مسؤلان و هنرپیشگان و مجریان و همسران باردارشان است
ایران هم سکوی پرشه
احسان رضاییان
|
|
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۳
0
10
پاسخ
اولا که شما که تماینده مجلس هستین چرا هیچکاری نمیکنین؟! چرا اون وزیر صنعت رو برکنار نمیکنین؟ چرا اون وزیر نیرو رو استیضاح نمیکنین که بچه هاش اون ور آبن و به مردم میگه روزی یه وعده بخورین؟ چرا رییس جمهورو استیضاح نمیکنین که گفته وضع مردم خوبه و از پارسال هم بهتره؟ چراا وزیر صنعت قبلی رو که شایستگی نداشت کردین وزیر کار؟ دوما اگه نمیتونین این کارارو کنید چرا استعفا نمیدین؟
الان دم انتخابات دارین این حرفارو میزنید که چی؟! به جای کار کردن مملکتو داغون کردین. اینطوری مملکتو اداره میکنین؟
ناشناست
|
|
۱۹:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۳
0
15
پاسخ
درصد کارگران در مجلس صفر درصد. درصد دهقانان در مجلس صفر درصد. درصد پرستارها در مجلس صفر درصد. درصد معلم ها در مجلس صفر درصد. درصد روشنفکرها در مجلس صفر درصد. .... در صد "مردم" در مجلس صفر درصد. درصد دلال ها و رانتخوارها در مجلس صد در صد. این شورای نگهبان از منافع کدام قشر و طبقه نگهبانی میکند؟
ناشناس
|
|
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۳
0
12
پاسخ
عزیز ،علت اون اینه که هیچ مسئولی رازی نمیشه ملک و دارایییهاش کاهش پیدا کنه یا هر مسئولی در کارخانه ای سهیم است رازی نمیشه سود کارخونش کم بشه.
ناشناس
|
|
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۳
0
8
پاسخ
همچین نوشتی چند وقتی انگار چند ماهه داره ارزون میشه. نهایتش ۳ روز بود که اونم از امروز افزایشی شد.
ناشناس
|
|
۱۹:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۳
0
9
پاسخ
مسئولان محترم تشریف برده اند به بچه های خود سر بزنند و پاسپورت خود را تکمیل نمایند . واقعا نمی توانند چرا صندلی را ترک نمی کنند و چند تا پست با هم می گیرند .
ناشناس
|
|
۱۹:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۳
0
9
پاسخ
خیلی وقته دوست ندارن!
ناشناس
|
|
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۳
0
10
پاسخ
خب ما هم دوسشون نداریم
ناشناس
|
|
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۳
0
9
پاسخ
در نزدیکی انتخابات به جای تکرار مکررات اگر راه حلی بلدی بگو و گرنه اینهایی را که گفتی تقریبا همه مردم از باسواد و بیسواد می دانند .
ناشناس
|
|
۱۹:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۳
2
14
پاسخ
مسئولان کشور درحال جنگ با آمریکاه،اسرائیل ،عربستان،عمارات،آلمان،انگلیس،فرانسه ووووودرنتیجه دیگروقتی برایشان باقی نمی ماند خلا صه داستانی داریم دراین کشور که تمامی هم نداره.
ایران هم سکوی پرشه