هادي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
اينا كه چيزي نيست ماشين مدل 82 من تو سال 81 جريمه شده بود!!!! فكر كنم تقصير كارگراي ايران خودرو بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
به این میگن حق الناس
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
اشتباه راهنمایی و رانندگی اینه که روی قبضهای جریمه ، مانند قبوض برق مبلغ یارانه دولتی را اعلام نکرده و حالا که می خواد با گرون شدن بقیه چیزها ، جریمه ها را هم 16 برابر کنه
ص. الف
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۸ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
با سلام
من خودم وقتی خودروام را فروختم و خلافیشو درآوردم، 40000 تومان جریمه زده بودند. اون هم الصاقی در رباط کریم. جایی که تاکنون ندیده ام .( خودم ساکن تبریزم ) اما برا اینکه علاف نشم ، همشو پرداخت کردم. با این اوصاف این تصور به آدم دست میده که اینا همش عمدی است است. متاسفانه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
همه اینا که گفتید آیا کسی از پایین ترین مسوولان میخونه یا الکی وقت و انرژی و پول اینترنت مصرف میکنید؟اگه واقعا جز ما مال و وقت باخته ها کسی خونده یه نظر خشک و خالی بذاره .!!!!!!!!!!!!!!منتظریم تا ببینیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
و چه پليس پاسخگويي!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
امروز برای اولین بار بعد از 10 سال رانندگی جریمه شدم
امروز برای انجام کاری به یکی از شهر های اطراف اصفهان رفته بودم ماشینم را کنار خیابان پارک کردم کلی هم طبق معمول وسواس به خرج دادم که مبادا در محل پارک مشکلی وجود داشته باشد. خلاصه رفتم کارم را انجام دادم و برگشتم با کمال تعجب دیدم جریمه شدم رفتم سراغ مامور پرسیدم چرا جریمه کردی جواب داد در ایستگاه تاکسی ایستادی!!! اشاره کرد به یک تابلو که 10متر جلو تر از ماشین من بود گفتم خوب اون که خیلی جلوتره مامور با یک قیافه حق به جانب داده خوب اون یکی تابلو هم شروع ایستگاه است در کمال تعجب دیدم مامور به تابلویی اشاره می کند که نشان دهنده یک طرفه بودن خیابان است. به مامور گفتم این که تابلو یک طرفه است چه ربطی به ایستگاه تاکسی دارد . جواب داد به ما گفتن اینجا ایستگاه تاکسی است! با مامور مافوق صحبت کردم گفت آقا دیگه نوشته بی خودی بحث نکن زنگ زدم 197 گفت برو شورا حل اختلاف !!!
به نظر شما برای یک قبض 4000 تومانی باید رفت شورای حل اختلاف یا بانک؟
میر کارلوس
|
United States
|
۲۲:۱۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
زندگی ام و جانم را کف دستم گذاشته ام و با ضد انقلاب اسلامی تا حد شهادت جنگیده و خواهم جنگید. این درحالیست که در جاده دماوند قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری گروهی طرفدار ... شادی و مشغول سرخوشی بودند و جاده را بسته بودند. به افسر راهنمایی عرض کردم رقصیدن و سرخوشی حق شهروند است ولی جاده بستن برای دیگران نه . شما را و مردم را به زحمت می اندازد. لطفا آنها را به کنار جاده هدایت بفرمایید. ایشان نگاهی به حجاب خانمم کرد و نگاهی به شماره پلاک ماشین. بعد از دوماه برای دریافت خلافی مراجعه کردم. دیدم در آن جاده خلاف کرده ام و در اثر سرعت بالا جریمه هم شده ام و برگ جریمه هم بمن تسلیم شده است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۴
بد نیست این آقا / خانم تابناک همین چار کلام حرف را بدهد دست سینه چاکان خدمت به مردم شاید در دلشان استغفار کنند.
نظرات بیشتر