مملکتی که با این زحمت و مشقت نفت می فروشه، مردمش تو کالاهای اساسی موندن چرا باید پول بدن برای مربی خارجکی فوتبال بدردنخور تا از کشور خارج کنه؟
ناشناس
|
|
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۴
0
1
پاسخ
امروز ما سر دو راهی هستیم، یا در واردات و تورم و اقتصاد بی پایه بمانیم، یا اصلاحات اقتصادی و حرکت به سمت تولید را شروع کنیم. این دولتی ها مگر نمی خواهند بچه هایشان در آینده این کشور زندگی کنند . باید اصلاحات وسیع اقتصادی و خارج کردن دولتی و خصولتی ها را شروع کنیم. مگر چین چگونه قدرت اقتصادی شد ، با تولید.
ناشناس
|
|
۲۳:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۴
1
2
پاسخ
همین دلال ها ، مواد غذایی و کالاهای اساسی مردم را صادر می کنند و به جیب می زنند و کشور را به قحطی می کشند ،
ناشناس
|
|
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۴
0
3
پاسخ
دولت نهم دهم میشد ریس جمهور و دولت
الان میشه مدیران؟!!!
ناشناس
|
|
۲۳:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۴
1
4
پاسخ
شما تعریف درست از مدیر ندارید، تو ایران به دلال میگن مدیر، البته ما هم به قوانین ایران احترام میزاریم، و هر وقت میایم ایران، به این دلالا میگیم مدیر، ملتی که تعریف نمیکنه، استدلال نداره و فقط قر میزنه و دنبال مال اندوزیه باید هم دلال ها مدیرش باشن
ناشناس
|
|
۲۳:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۴
0
5
پاسخ
با تمام زهمآتی که ژنهای خوب میکشند ما ملت و مدیران و دلالان با عث و بانی تمام مشکلات هستیم چون قدر ژنهای خوب را نداریم
سعید
|
|
۲۳:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۴
5
0
پاسخ
...اگر امریکا می خواهد با تحریم نفت مارا خفه کند ،هر دستی که بتواند دلار به مملکت بیاورد باید مورد احترام باشد و هرکسی جلوی درامد زایی دلاری را بگیرد عمدا یا سهوا اب در اسیاب ترامپ می ریزد ...نیت و غیر نیت هم خیلی دمده شده...دولت مردانی که جلوی صادرات مردم را می گیرند ،نمی فهمند چه می کنند ...صادرات اموال دولتی با کالای مال مردم فرق می کند ..دولت به کشاورز سیب زمینی کار چه سوبسیدی داده که حالا جلوی صادراتش را می گیره ...!؟چیکاره اس !؟
پاسخ ها
آراز
||
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۵
چی میگی تو؟
داود
|
|
۰۰:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۵
1
9
پاسخ
کاش یک دولتی بیاید و قشر حقوق بگیر رادرک کند. وگرنه بازاری که خوش به حالش شده
پاسخ ها
علی
||
۰۱:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۵
کاش یک نظامی بیاید و قشر بازنشسته را درک کند!!! با ماهی 2500 هزاتومان با چهار سر عائله و ماهی 600 هزار
!!!تومان اجاره خانه
علی
||
۰۱:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۵
چقدر عذلب آور است که انسان با خودش فکر کند که با اغمالش موجب از دست رفتن 50 درصد از حقوق بازنشستگی فردی زجمتکش شده است
ناشناس
||
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۵
خیلی به این کاش ها امیدوار نباش!
من
|
|
۰۰:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۵
0
2
پاسخ
دولت مقابل مردم
ناشناس
|
|
۰۰:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۵
0
1
پاسخ
اگر درآمدهای مردم ایران مخصوصا حقوق بگیران که درآمد ثابت دارند در طی این چهل سال به تناسب تورم ،و گرانی افزایش پیدا میکرد ، هم راه صادرات ،و هم راه قاچاق ،و هم راه رانت ،و دزدی ،و اختلاس بسته مبشد ،و اینهمه فساد ،و بی عدالتی در جامعه رواج پیدا نمیکرد ؟