ای کاش یک نفر پیدا می شد و به اینها حالی می کرد که ! زمان آتش زدن و مبارزه با سفارتخانه ها به سر آمده است. و اگر سفیر یک کشور به هر عنوان شما(منظورم بیشتر کارکنان وزارت امورخارجه) را جهت شام یا افطار دعوت کرد وظیفه ملی تو است که در آن شرکت کنی و با این کار تنش را بین کشورمان و سایر کشورها کاهش دهی.
«اگر مردم خودرو نخرند قیمتها تا ۲۰ درصد کاهش مییابد؟؟»
اگر عمه من ریش داشت عموی من حساب میشد!
آیا در خواست تعدیل بازار توسط مصرف کنندگان از اوایل قرن بیستم حتی یکبار در جهان پاسخ داشته است؟
خیر! مصرف کننده مجبور است در شرایط موجود نیازهای خود را با الویت دادن به بودجه شخصی یا خوانوادگی بترتیب نیاز، سامان دهد و نه تنظیم از طریق امتناع.
زیرا نان را باید خرید، اجاره را باید داد، ایاب ذهاب را باید داشت، لباس را طبق خواست جامعه برای کودکان تهیه کرد... ، خلاصه محصول زمان خود بود.
آیا این امر درست است ویا غلط، بستگی به مدیران آن کشور دارد. در جوامع سرمایداری کنونی ایجاد مصنوعی بازار مصرف از در و دیوار میبارد. آگهی های خجالتی در رسانه ها را مد نظر قرار دهید تو گویی در لندن یا پاریس زندگی میکنید که مردمی عقب نگه داشته شده (من از جلیقه زرد ها پوزش میخواهم) وابسته به مخدرات . درایران هم بعضی اوقات ازتعداد تلفات و مسمومیت های بالا توسط عرق سگی خودساخته در اخبار میشنویم که کپی شده اقتصاد از کشورهای اروپایی میباشد.
در اروپا یکی از عجایب بازار آزادِ «دمکراسی ناب» که سالیانه چند صد کشته و مسموم ببار می آورد برای اولین بار توسط اداره مالیاتی تصادفا کشف گردید!!
زیرا دهقانی میخواست ۳۰۰ تون مایعات ضد یخ را بعنوان مخارج از در آمدش کسر کند. اداره مالیاتی پرسیده بود چند تا تراکتور دارید؟ پاسخ داده بود مانند همه تولید کنندگان دیگر در شراب ریخته میشود و نه در تراکتور. تازه اینجابود که سوپاپ های خطر اداره سلامتی بصدا در آمد و وسعت ابعاد فاجعه کشف گردید.
چنین تمایل به در آمد زیاد در اقتصاد بازار آزاد در کلیه پهنه های مصرف روزانه خوانواده ها اعم از پوشاک خوراک اتوموبیل و ارتباطات و..دیده میشود.