هدف از فشار بر ایران در بعد حداقلی فلج کردن اقتصاد و در بعد حداکثری تجزیه میباشد
گزینه نظامی از طرف امریکا وجود ندارد دلایل آن بسیار زیاد است اما یکی از مهمترین آنها اصرار مداوم آمریکاهای ها در تحریم اقتصادی است که این بهترین دلیل است
به نظر بنده یه بسیج عمومی چاره ی کاره, دولت به وسیله امکانات نظامی بیکارش ,تمام صنعت و اقتصاد کشور رو بدست بگیره همه چی زیر دست نیروهای نظامی و دولت زیر ذره بین کنترل بشه
سلام.
تحلیل اولیه برخی نظرها:
۱- برخی میگن به خاطر وضع اسفبارمون مذاکره کنیم؛ خب، این همون تسلیم شدن هستش؛ اونوقت، این دوستان چطوری تضمین میدن بعد از مذاکره، وضعمون خوب میشه؟!! چطور تضمین میکنند آمریکا به تعهداتش عمل میکنه؟!!! تازه، مگه ایران اینهمه مذاکره نکرد؟!!!!
۲- برخی میگن مذاکره و میگن مذاکره به معنی تسلیم شدن نیست؛ خب، اولا، با عوض کردن کلمه که نمیشه مسئله رو توجیه کرد؛ ثانیا، وقتی طرف بهت انواع فشارها رو میاره که تو بپذیری باهاش مذاکره، اونهم مشروط، کنی: در این صورت: الف) مذاکره یعنی تسلیم شدن، و ب) مذاکره به هدف مذاکره هستش و فقط منافع اون طرف رو تامین میکنه.
۳- برخی میگن رفراندوم و نظر مردم؛ اولا وقتی مردمی رو تحت فشار اقتصادی و تحریم بذاری، چطور میتونن نظر واقعیشون رو بدن؟!! آیا این مجبور کردن و تسلیم کردن یک مردم نیست؟!! ثانیا، مگه مردم، مسئولینشون رو انتخاب نکردن برای کار و خدمت و تصمیمگیری؟! پسچرا دوباره باید برا هرمسئله ای یه بار رفراندوم برن؟!! ثالثا، اگر رفراندممخالف مذاکره باشه که همه چی بر میگرده به حالت الان، و اگر موافق مذاکره باشه، آیا حاضره نتیجه مذاکره رو هم هر چی که هست بپذیره، و لو ادامه همین وضع و جنگ رو؟!! اگر دولت با آمریکا به توافق نرسه، اونوقت آیا آمریکا مردم رو در برابر دولت قرار نمیده؟!!
پس اگه خوب فککنید میبینید که منظور کسانی که میگن رفراندوم، همون تسلیم خواسته آمریکا شدنه؛ چون اگه مردم موافق باشند، هم خودشون تحت فشار تحریم نظر موافق دادند و هم دولت باید همه شرائط آمریکا رو بپذیره و لذا، آمریکا شرائطش رو بیشتر میکنه،چون میدونه دولت ما تحت فشار رفراندوم، مجبوره برای تغییر وضع مردم، هم شرائط مذاکره و هم شرائط آمریکا در مذاکره رو بپذیره. فراموش نکنیم که آمریکا حتی برا مذاکره شرط گذاشته و مذاکره قبلی مردم ایران رو بی ارزش کرده. انتخابات و رفراندوم یک عقلانیت و اهداف و ارزش سیاسی اجتماعی داره. حالا، واقعا رفراندوم درسته؟!!!!
۴- برخی شعارجنگمیدن. درسته؛ همه ما میدونیم که نهایتا حق بر باطل پیروزه و سازش، ننگ آور هستش و غیره. اما هر کاری روش عقلانی داره و نتایج و پیامدهای خودش رو داره. نباید بیگُدار به آب زد. بحث ترس نیست، بحث اقدام به جا هستش. خود جنگاقتصادی و دیپلماتیک و جنگ سیاسی، انواعی از جنگ هستش. کی گفته همین الان آمریکا و ایران در حال جنگ نیستند؟! یک بخش از این جنگ، مقاومت کردن هستش، یک بخش، دیپلماسی فعّال، یک بخش، نفوذ، یک بخش، کار و تولید، یک بخش، همبستگی ملی، یک بخش، در فضای مجازی، یک بخش، خوندن دست و برنامه دشمن، یک بخش هم کار و تصمیمگیریهای درست مسئولین.
نباید تحت فشار روانی ناشی از مشکلات اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و هیجانات و تحلیلهای یک بُعدی، تصمیم بگیریم!
شیطان بزرگ با دوراندیشی های رهبری نظام بهانه ای برای درگیری مستقیم نظامی با کشور ما ندارد. لیکن بهانه سازی و ایجاد مخمصه برای جنگ با طرف مقابل دیگر قابل اجتناب نمی نماید. باید خود را برای مقابله با بدترین شرایط احتمالی آماده کنیم. شاید مهم ترین عامل بازدارنده برای دشمن غدار این باشد که از احتمال حمله کوبنده و سرنوشت ساز به خاک اصلی خود ایمن نباشد.
آن زمان که شرایط برای مذاکره فراهم بود موشک هوا کردیم، سال اول ترامپ و قبل از خروج از برجام هم می شد مذاکره کرد که فرصت را از دست دادیم. به جای گسترش روابط با کشورهای همسایه رفتیم سفارت آتش زدیم و دشمن تراشی کردیم. هر چه هم که جلوتر میرود امتیازات ما در منطقه هم از بین می رود و موضعمان ضعیفتر میشود. گویا به ما نیامده که در اقتدار مذاکره کنیم و همیشه باید در موضع ضعف و شکست اینکار رو بکنیم.
به هر حال نفس مذاکره ایرادی ندارد ولی باید اول امتیاز سازی کنیم.
نه اینکه درمذاکرات برجام خیلی سفت سخت وارد عمل شدین حالا میخواید ابتکار عمل رو بدست بگیرید بقیش رو هم دودستی بدین امریکا با دشمن باید سخت برخورد کرد تا هر زمان ما رو دیدن از حولشون با کله برن تو دیوار ما قدرت برتر منطقه هستیم واین رو در عمل ثابت کردیم هر کسی که از خدا یاری بخواهد وبه حق باشد خداوند بهترین یاری دهندگان است یا علی
گزینه نظامی از طرف امریکا وجود ندارد دلایل آن بسیار زیاد است اما یکی از مهمترین آنها اصرار مداوم آمریکاهای ها در تحریم اقتصادی است که این بهترین دلیل است