همون باید تعدادی از تعهداتمان را در برجام انجام ندهیم
مثلا قطع دوربینهای انها از برخی جاها
مثلا بهترین کار بیرون کردن همه انها از اراک است و بستن درب بروی انها و اقداماتی را مخفیانه انجام دادن تا ناراحت شوند و بگوییم اگر همه تحریمها برداشته شود امکان بازگشت بررسی میشود
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
یعنی بچه گول بزنیم
ناشناس
||
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۱
آقا شما خیلی باحالی بخدا.بجان خودم اگر بری هالوود نویسنده قدری میشی.هووووو میخایم مخفیانه کار کنیم ترامپ م
ناشناس
||
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۱
آقا ن میشه مذاکره کرد ن صبر ن جنگ.خب حالا چیکار کنیم ؟ همه باهم دستا بالا الهی خیر نبینی ترامپ الهی ب زمین گرم بخوری ترامپ خدا کنه مریض بشی خدا کنه بمیری ترامپ.بعد همه بگید آمییییین.فک کنم راه حل همینه فقط .بجان خودم این کار بهتر و مؤثر تر از اقدامات دولت روحانی میشه .آقا ی راه حل دیگه هم هست اونم اینه که اصلا دولت روحانی اقدامی انجام نده
مطلب این است که ما بعد از ۴۰ سال شعار دادن و فرار از واقعیت ها در مقابل شرایطی واقعی قرار گرفته ایم که دیگر سیاست روزمرگی و زدن یکی به نعل و یکی به میخ جواب نمی دهد ما فقط ۲ گزینه داریم اول زندگی در شرایط منزوی مانند کره شمالی و کوبا که خودشان هم به دنبال تغییر ان هستند و دوم کنار آمدن با آمریکا مانند حاکمیت های فعلی عراق و ویتنام که اولی در کشوری مانند ایران منجر به فرو پاشی درونی می شود و دومی به مفهوم کنار گذاشتن ۴۰ سال شعار دادن است انهم شعارهایی که بسیار به حق و زیباست اما با دینامیک قدرت و واقعیت های امروز دنیا سازگار نیست و ایده آل گرایانه است انتخاب با خود ماست ولی من فکر می کنم حاکمیت ما در کوتاه مدت رویه اول و در دراز مدت رویه دوم را در پیش خواهد گرفت چون چاره دیگری ندارد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
صحیح است
ناشناس
||
۱۸:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
خخخخخخخه
خیلی باحالی
عمو جان ایران دارد منطقه را می گیرد و امریکا را دارد منزوی تر اندوقت می گویی فروپاشی
هنوز سیاست را نمی دونی چی هست
ناشناس
||
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۸
آقای خخخخخخخخخخخخخخه
یه نگاهی به زیر پات بنداز تا وضع مردمو ببینی. اونوقت به جای خخخخخخخ باید زار بزنی
ناشناس
||
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۱
دینامیک قدرت .فرار از واقعیت.ایده آل.رویه.کوتاه مدت . آفرین عمو جان کارت تموم شد فرهنگ لغت عمو رو بده عمو کار داره برو مشقاتو بنویس .ولی خارج از ناسازگاری با دینامیک قدرت حرفاش درسته و قابل فهمه
دوست عزیزی که منفی دادین میشه دلیل منفی رو بفرمایید. یعنی این مردم که به گفته امام و همینطور امام خامنه ای صاحبان این کشور هستند، این حق رو ندارند تا در خصوص سرنوشت خود تصمیم گیری کنند. به نظر من بهترین گزینه مراجعه به ارای مردم هست.شک نداشته باشید در هر صورت برنده حکومت و دولت خواهد بود. با توجه به برایند صحبت های مردم، بدون شک مردم به گزینه مذاکره با امریکا و پایان دشمنی با اون رای خواهند داد. در این صورت نتیجه ارای مردم شکست بزرگی برای مخالفان ایران خواهد بود و دست مسئولین هم بازتر خواهد شد. دیگه هیچ کسی جرات نمی کنه خلاف رای مردم اظهار نظر کنه. اون افراد تندرو و راست افراطی جرات مخالفت عمومی با رای و نظر مردم را ندارند. در این صورت نتیجه مذاکره هر چی بشه بهتر از وضعیت موجود هست. به قول اون دوستمون این بار فقط و فقط با امریکا باید مذاکره بشه، وقتی امریکا چراغ سبز نشون بده، کشورهای اروپایی و شرکت های اونا هم خود به خود سرازیر میشن به ایران.ایبران می تونه در خصوص اقدامات منطقه مذاکره کنه، امتیازاتی بده و امتیازاتی بگیره، در این صورت بایستی چند گروه و یا سازمان رو قربانی منافع ملی خودش کنه.البته اگه هوشمندانه مذاکره بشه، ایران می تونه هزینه های کذاکره برای اون گروهف سازمان و ... رو کمتر هم بکنه.در خصوص برنامه هسته ای هم میشه دوباره مذاکره کرد. باید قبول کنیم که راهی که رفته بودیم از ابتدا اشتباه بود و حالا هم هر وقت ماهی رو از اب بگیریم بد نیست. پس باید جلوی ضرر و زیان های بیشتر رو همین امروز بگیریم نه چند وقت دیگه.در خصوص برنامه موشکی هم میشه به صورت محدود مذاکره کرد و صرفا روی برد موشک ها . در مقابل هم امریکایی ها تحریم ها رو بردارند، در صنایع مختلف سرمایه گذاری کنند و در انتهای یه دوره مثلا سه یا چهار ساله و در صورتیکه طرفین توافق رو اجرا کرده باشن، روابط دیپلماتیک برقرار بشه.
ناشناس
||
۱۸:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
شما اول بگو رفراندوم برای چی بعد ادعای روشنفکری کن
ناشناس
||
۲۱:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
چی رو رفراندوم بزاریم
ماندن یا رفتن دولت روحانی؟؟؟!!!!
وحید
||
۲۱:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
با عرض پوزش خدمت شما ناشناس عزیز ، بنده هم رای منفی دادم. مردم ما شاید صاحب این مملکت باشن ولی صاحب نظر نیستن اکثراً..
محسن
||
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
رفراندوم؟! با این ملت عوام؟! یعنی میفرمایین عوام نفع مملکت رو بهتر میفهمن؟؟ اینجا مگه هوشدور آباد سفلاست که سرنوشت هشتادمیلیون آدم و امنیت و جانشون رو بدن عوام الناس تصمیم بگیرن؟! فکر کردین چون تعداد افراد بی اطلاع بیشتر از مطلعان و کاربلدانه،باید بدیم دست عوام که بندازن مملکتو ته چاه ویل؟؟ کسی شهامت نداره شاید اینقدر صریح این حقایق مسلم رو بگه،عوامی که برای پنج هزار تومن! میرفت به کاندیدا رای میداد رو حکم کنیم؟!
ناشناس
||
۰۷:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
منفی دادم چون به عنوان کسی که در غرب بودم با
اطمینان میگم مردم ایران شناختی از تفکر یک غربی و نگاهش ندارن.بسیار زیرک تر و موذی تر از او چیزی هستن که فکر می کنید.
ناشناس
||
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
آقا وحید، لطف می کنید بفرمایید معیار صاحب نظر بودن چیست؟
ناشناس
||
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۱
برای مذاکره با ترامپ عدد یک و مذاکره نکردن با ترامپ عدد دو را بفرستید ب 300009090
در کنارش از عادل فردوسی پور هم حمایت کردید
انتخابی وجود نداره ایران عملا هیچ کاری نمیتونه بکنه چون اصلا در حد واندازه امریکا نیست
پاسخ ها
رضا
||
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
چطور شما این را فهمیده ای اما مسئولین ما این را نفهمیده اند؟
ناشناس
||
۱۷:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
خاعن. منافغ مذدور دشمن قاشاخچی
سیامک
||
۱۷:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
آقای اسد پلنگ عزیز
توجه شما را به سیاستهای چهار دهه گذشته آمریکا در تقابل با ایران و نتیجه حاصل شده جلب می کنم
امیر
||
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
سیامک جان! مسئولین کشور هم چهل ساله مثل شما با همین دنده تا الان رفتن جلو حالا هم ادامه بدین ما که نشستیم کنار و تخمه میشکنیم و تماشا میکنیم ببینیم چی میشه. جنگ هم بشه فکر نکن من یا امثال من میریم میجنگیم!
احمد
||
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
ببینید عزیزان من
نظرات همه شما رو من خوندم
از نظرات معلومه همه شما در تصمیم گیری گیج شدین مثل سیاست مدارامون
و هیچ کس یک راه ایده آل نتونسته ارائه بده
و این بازی ای بود که آمریکا از چندین سال پیش و زمان احمدی نژا.د شروع کرد
خواهش می کنم بروید و game theory. یا نظریه
بازی ها مطالعه کنید
اونجاست که متوجه میشد چقدر قشنگ دارن ما را بازی می دهند
قربونعلی پشمک فروش
||
۰۷:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۸
احمد جان اینو خودت تنهایی گفتی ؟ یا کسی کمکت کرد؟؟؟
آفرین
ناشناس
||
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۳
اولین معیار صاحب نظر بودن استفاده از شیوه صحیح گقتگو است .
مطابق دغدغه تابناک مدیر شبکه سه را عوض کنیم و عادل هم را برگردانیم همه قضایای مملکت از جمله عداوت پرامپ حل میشه و لا غیر !!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۰:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
آره داداش. مشت نمونه خرواره. اگر تونستی همین کار ساده ای رو که گفتی انجام بدی بدون میتونی در مقابل این وضعیت تصمیم درست را از مسئولین بخواهی وگرنه در اینجا هم مجددا مردم حق هیچگونه اظهارنظری ندارند و مسئولان برای مردم تصمیم میگیرند که مقاومت کنید.
این مردم همان مردمی هستند که علی رغم دوره اول گل و بلبل روحانی از سر لج و لجبازی دوباره به روحانی رای دادند تا همه را به فنا ببره
ناشناس
||
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
از اینکه دنیا ببینه مردم ایران چی میخوان
ناشناس
||
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
چون حضرات استدلال می کنند که همیشه حق با اکثریت نیست
حق همیشه با اونهاست !
ناشناس
||
۲۰:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
برای اعتلای ایران و ایرانی، مذاکره مجدد با آمریکا را تَـــــــکــــــرار می کنیم. و دلار میشه 50000 تومن ولی اگه رئیسی بیاد میشه 1000000 تومن.
ناشناس
||
۲۲:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
این مردم کیه؟ منم شمایی و حدود هشتاد میلیون نفر دیگه که خودمون هم میدونیم ما خیلی جا ها اشتباه کردیم. چند سال پیش ما اشتباه کردیم به احمدی نژاد رای دادیم و اشتباه کردیم بعدش به روحانی چندیار هم توی انتخاب نمایندگان مجلس اشتباه کردیم توی مذاکرات ما مردم اشتباه کردیم و خیلی جا های دیگه اشتباه کردیم. نشون میده ما تا نتونیم درست فکر کنیم نتونیم خودمون فکر کنیم و نتونیم درست تصمیم بگیریم وضعمون همینه و بهتره اصلا تصمیم نگیریم و عمل نکنیم
ناشناس
||
۰۷:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
مردم از خود راضی ای هستیم و فکر می کنیم باهوش تر از ما نیست.این مردم صلاحیت نظر دادن در چنین موضوعات حساسی رو ندارن.از جمله خودم.