ناشناس
|
Germany
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۴
عادل وقتی از بی طرفی خارج شد این بلا سرش اومد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۴
مدیر شبکه سه فقط مجری سیاستهاست
سیاست شبکه‌ها در دنیا اینه که بمدت طولانی اجازه نمیدند یک مجری در یک برنامه ثابت بمونه
تا هم برای مجری یکجور سرقفلی ایجاد نشه و هم بعد سالیان زید دیگر مجری‌ها هم خودشون رو محک بزنند.
البته بخاطر جنجالی که ایجاد شد مجری‌های دیگه حاضر نشدند نود رو اجرا کنند لذا برنامه عوض شد
البته فردوسی پور کماکان برنامه فوتبال 120 رو با حذف میثاقی و با اجرای محمدی تولید میکنه
باید دید آیا صدا و سیما میتونه مجریانی به توانمندی فردوسی پور معرفی کنه یا نه؟
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۴
همین کارا رو میکنن که هر روز بر مخاطبین جم، من و تو، بی بی سی و .... افزوده میشه دیگه!!!
عضو هیات علمی دانشگاه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۴
من بیش از آن چه که حذف برنامه نود را از نگاه یک برنامه ورزشی نگاه کنم، لازم می دانم که نتایج حذف برنامه نود را نگاه سیاسی و اجتماعی به ارزیابی بنشینم.
1-با توجه به این که صدا و سیما یک سازمان حاکمیتی است، حذف برنامه نود که محبوب ترین برنامه صدا و سیما در تاریخ بعد از انقلاب است، نشان می دهد که رای و نگاه مردم از نظر مدیران این سازمان و جناح حاکم بر سازمان، اهمیتی ندارد.
2- حذف برنامه نود، دقیقا بعد از آن که این برنامه، بالاترین رای را از طرف مردم اخذ می کند و مجری آن نیز بالاترین محبوبیت را کسب می کند، نشان دهنده این است که مجموعه مدیران صدا و سیما، مخصوصا تمایل به لج بازی و لجاجت با دیدگاه مردم را دارند.
3- این لج بازی و لجاجت و دشمنی با رای مردم، این پرسش را ایجاد می کند که چه هدف مهم تری وجود دارد که مجموعه صدا و سیما حاضر می شود که خود را در مقابل مردم قرار دهد؟ آیا چیزی جز منافع اقتصادی یک باند خاص است؟
4- اعمال تقلب برای این که برنامه نود، در نظر سنجی از مردم، رای بالا را کسب نکند، نشان دهنده این است که این مجموعه برای رسیدن به اهداف خود، علاوه بر این که حاضر به لجاجت با مردم هستند بلکه حاضر هستند که هر گونه محدودیت اخلاقی را زیر پا بگذارند و اقدام به تقلب کنند.
5- متاسفانه آن چه در مورد برنامه نود، انجام شد، نشان دهنده این است که این نگاه، ارزشی به رای مردم قائل نیست. حاضر به تغییر رای مردم به هر ترتیب است و اصلا توجهی به عکس العمل مردم نمی کند.
6- آن چه که در مورد برنامه نود انجام شد مشابه همه برنامه های سیاسی و اجتماعی دیگر صدا و سیما، نشان می دهد که صدا و سیما علی رغم آن که از بودجه ملی تغذیه می شود ولی نماینده همه مردم ایران نیست. این سازمان بر اساس میل افراد خاص اداره می شود.
7- لازم است که صدا وسیما، رسما از مردم ایران به خاطر زیر پا گذاشتن رای مردم به برنامه نود، عذرخواهی کند و نگاه ملی را به جای نگاه میلی بر آن حاکم کند.
یک نفر ملت
|
United Arab Emirates
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۴
زنده باد نود و فردوسی پور
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۴
در جنجال ایجاد شده خود فردوسی پور مقصره
اون که سیاستهای تلویزیون رو میدونه باید یک مدتی داوطلبانه از اجرای نود کنار میرفت دوباره عزتمندانه برمیگشت
مثل خیلی مجریهای دیگه
مثلا مهران مدیری یا رامبد جوان گاهی برنامه شون رو تعطیل می کنند بعدش با منت دوباره برمی گردند
حمید
|
France
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۴
شما چقدر ساده اید که فکر می کنید این تصمیم مربوط به آقای فروغی هست، مطمین باشید تصمیم جلوگیری از پخش برنامه نود بالاتر از صدا و سیما هست. اگر مشکل داخل صدا و سیما بود تا حالا با یک تلفن حل شده بود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۴
هردم از این باغ بری می رسد . صدا و سیما هم وقتی دست از ما بهترون بیفته سرنوشتی بهتر از این پیدا نمی کنه
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۴
نود برنامه خوب و حرفه ای است. برخورد چکشی با یکی از بهترین برنامه های تلویزیونی و حذف عادل جز بی کفایتی و از بین بردن اعتماد و احترام به مردم نیست. حرف مردم را باید شنید و عمل کرد نه اینکه جایزه هم از دست خودتان و مردم بگیرد و بعد حذف کنید. انتقاد عادل در جشنواره اصلا چیز خاصی نبود که آقایان بهشون برخورده و حذف را سرلوحه خودشون کردند. اصلا هم دلایل قانع کننده ای نیاوردند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۴
کافیه سن مدیر شبکه 3 (البته اگه بشه به این ژن خوب ، مدیر گفت) رو در زمان پخش اولین قسمت برنامه 90 ، حساب کنیم ، آنوقت میشه منطقی بودن تصمیم این آقا رو درک کرد. تلویزیون میلی پر شده از تبلیغ قابلمه های جور و واجور و یا ستاره مربع هایی که هیچ کاری جز خالی کردن جیب ملت ندارن ، اونوقت این ژن خیلی خوب ، با چه توجیهی برنامه 90 رو تعطیل کرده.
نظرات بیشتر