نه تنها رییس صدا سیما و شبکه 3 باید توبیخ بشوند بله نحوه تعیین رییس صدا سیما باید تغییر کنه که فرد به مردم پاسخگو باشه. اینکه فردی را انتخاب کنیم و برخلاف مردم عمل کند یعنی حرف مردم را یا نمیشنویم یا نمیگذارن که بشنویم. این نحوه مدیریت اینگونه سازمانها باید تغییر کنه
مشت نمونه خروار است ، مدتهاست نظام مدیریتی کشور افراد مستقل و آزاد اندیش را که حاضر به باند بازی و تملق و چاپلوسی نیستند براحتی حذف میکند عادل فردوسی پور یک نمونه بارز آن است که برای همه شناخته شده است اما در نظام مدیریتی هر روز اتفاقات مشابه بسیار مهمتر می افتد که اصلا انعکاسی ندارد.
واقعا نظرما برای کسی مهمه؟وقتی در کشوری تمام انتصابها و تصدی مشاغل مهم براساس سلیقه ورانت باشد،وقتی ملاک چیز دیگری جز شایستگی است پس همه میدانیم که نظر مردم اصلا مهم نیست،همه ما میدانیم پس بهتر است با این حرفها همدیگر را فریب ندهیم.
در سالی که سال رونق تولید نامیده شده و شرط لازم برای آن استفاده از افراد صاحب خرد و با دانش و به دور از هرگونه حب و بغض و یا نفرت می باشد، متاسفانه انتصاب قومی و خویشاوندی افرادی نظیر فروغی نه تنها به شکوفایی اقتصاد این کشور و هر آنچه باعث دلگرمی و امید مردم مانند برنامه ۹۰ می شود، کمک نخواهد کرد بلکه مانند بذرهای در کشتزار این کشور بحران زده موجب رویش افرادی بی کفایت خواهد شد..
مدیر شبکه سه و امثال اینها داستان است، باید اصل قضیه مشخص شود والا هرگز مدیر جوان نامجویی مثل مدیر شبکه سه نه می تواند ونه معقول است دیت به این جراحی مخاطره آمیز برند. لطفا ریشه وعوامل اصلی پشت قضیه در حاکمیت را معرفی کنید.
عادل فردوسی پور حذف شدنی نیست . او یک شبه ساخته نشده است . این عادل فردوسی پور بود که باعث میشد عده ای ناچارا و دست کم برای تماشای نود پای این گیرنده بنشینند مردم ایران هیچ دید مثبتی به صدا و سیما ندارند .
صدا و سیما اگر واقعا شفافیت و شهامت دارد و ادعای رسانه ملی بودن را دارد نظر سنجی کند تا واقعیتها را خوب متوجه شود
مخاطبان به وضوح میبینند اخبار صدا و سیما گزینشی و سلیقه ای است یکی از عوامل بدبینی این سالها درایران خود صدا و سیما است . صدا و سیما به اسطوره های ایرانی اهمیتی نمی دهد