تود و عادل چه انحصاری ایجاد کردند؟ مگر عادل جلو ساخته شدن برنامه های دیگر را گرفتند؟ اگر برنامه های دیگر موفق نمی شوند تقصیر نود نیست
در این مورد نظر مخاطب کجاست؟
1- بررسی شه که مدیر شبکه سه چقدر لایق این سمت هست و آیا با شایستگی به اینجا رسیده اند یا با وابستگی.
2- اختلافات بر سر برنامه نود شفاف شود.
3- به نظر مردمی که مخالف حذف برنامه مورد علاقه شان هستند کاملا احترام گذاشته شود. چون هزینه این نهاد از بیت المال تامین میشود.
4- بنده کاملا مخالف این حرکت هستم. بلکه باید در تمام حوزه های دیگر نیز برنامه مشابه نود ساخته شود.
نود باید برگردد در همان شبکه ۳ تا جلوی سلیقه یک مدیر شبکه گرفته شود و کار غلط باب نشود که هر مدیری بیاید به سلیقه اش برنامه ها را دستکاری کند.
میثاقی و احمدی هم دیگر در کانال ۳ نباشند.
مدیر کانال ۳ جلوی دوربین کانال ۳ بیاید عذرخواهی کند از رفتار بچه گانه اش در این ۲ ماه و استعفا دهد.
من فقط یک سوال در ذهنم شکل گرفته که چرا یک فرد از مردم عادی که دارای تحصیلاتی در حد این مدیر شبکه سه است و دانشگاه خاص ،سهمیه و غیره ندارد ولی از هر لحاظ سالم و کارامد است به چنین پستهایی نمیرسد؟
لذا با توجه به نحوه مدیر شدن این فرد که زمان شروع کار عادل ،11 سال بیشتر نداشته ، حق با این مدیر است نه با عادل.
در صورتی که اگر بر اساس سلسله مراتب ، تجربه و تحصیلات افراد گزینش صورت گیرد افرادی مانند عادل باید مدیر شبکه و یا حداقل معاون یک بخش بودند و نه اینکه فردی بی تجربه را از آسمان بر سرشان نازل و بود و نبودشان را به دست او بسپارند.
متاسفانه در صدا وسیما مانند اکثر مراکز دیگر شایستگی از اولویتهای اول مدیران نیست و مدیران بیشتر به دنبال این هستند که افراد زیر دستشان مطیع آنها باشند واگر موفقیتی هست به اسم انان دنبال شوند لذا در صدا وسیما مجریان و برنا مه های موفق را حذف کرده یا به به دست کسانی میدهند که توانایی و دانش کافی ندارند .در صدا و سیما مدیر به دنبال این است که حرفش باید اجرا شود لذا در صورت هر گونه اختلاف سلیقه دست به حذف افراد میزنند.
از این اشتباهات بارها و بارها تکرار شده است و هزینه ان هم مردم می پردازند.
حذف عادل هم با همین تفکر میباشد . که به نظر من کاهش تعداد بینندگان تلویزیون بخصوص شبکه 3 از نتایج ـن خواهد بود
در این مورد نظر مخاطب کجاست؟