. اپل در سال 1984 برند تجاری شد و قبل از این تاریخ در یک کارگاه کوچک تولیداتی در حد یک ایالت داشت . تقریبا در میانه ی دهه ی نود قرن گذشته سیستم عامل و کامیوتر های شخصی و .... برای طراحی داشته و هیچ وقت وارد سیستم های اتوماسیون صنعتی در ژورنالیست و .... نشد .
محمد
|
|
۱۶:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۱
0
2
پاسخ
نماينده مجلس گفته ماليات پزشكان ٦٧٠٠ ميليارد تومان و شما تبتر زديد فرار ماليلتي ٦٧٠٠ مبليارد يعني هيچ پزشكي ماليات نميده بايد ديد چقدر وصول شده
ناشناس
|
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۱
1
7
پاسخ
شرمنده من سوادم کمه میشه یکی زندانی سیاسی رابرام معنی کنه؟
محمد
|
|
۱۶:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۱
4
1
پاسخ
هر شخص دیگری از روحانی بهتر بود
مهرداد
|
|
۱۶:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۱
3
3
پاسخ
دوستان پزشک اگه موافق باشین دیگه هر بیناری رو ویزیت نکنیم.با این کاهش ارزش پول و گرانی و تورم واقعا نمیصرفه.خونه و ماشین سه برابر بشه و اون وقت ویزیت پزشک ۱۰ درصد اضافه بشه؟واقعا ارزش داره به خاطر چندرغاز پول یه عده پرتوقع را درمان کرد؟؟با تشکر
ناشناس
|
|
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۱
1
5
پاسخ
"احمد توکلی: میرحسین موسوی از روحانی بهتر بود" . میر حسین موسوی از همه بهتر بوده و هست. علیرغم اینکه ایران در زمان صدارت او درگیر یک جنگ خانمانسوز شده بود معذالک با برنامه ریزی درست واقعاً اجازه نداد مردم تا این حدی که طی این 15 سال گذشته تحت فشار قرار گرفته اند سختی تحمل کنند. دستمزد او هم همانند امیر کبیر که حمام فین کاشان را خانه آخر خود دید میرحسین موسوی هم خانه خود را قبرستان خود خواهد دید. واقعاً که ما ملتی حق ناشناس هستیم.
ناشناس
|
|
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۱
0
2
پاسخ
یکشنبه ۱۱ فروردین ۹۸
دلار ۱۳۶۰۰
سکه ۴۷۴۵۰۰۰
نعمت
|
|
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۱
0
3
پاسخ
سریعا عوامل سیل اخیر شناساعی و دستگیر شوند تا پس از اعدام پیاز ارزان شود
سیامک
|
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۱
4
0
پاسخ
دسته گل جدید دولت تدبیر و امید
انتقال آب خزر به سمنان نهایی شد
ناشناس
|
|
۱۸:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۱
0
3
پاسخ
کی میگه زندانی سیاسی و اختلاس و دزدی و غارت اموال و رانت و....... در کشور داریم؟ هر کسی میگه قطعاً مشکل داره ما که تو این چهل سال ندیدم شما چطور؟