ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۲۴ - ۱۳۸۷/۰۱/۲۴
جناب آقای رجایی
مطلب زیبایی بود و سخنی از جان وجود افرادی چون من. اما در عین حالی که تمام مطلب شما را تایید میکنم مطلبی را سربسته عرض میکنم امیدوارم که از این روزنه دریچه ای نورانی بر شما باز شود. مقصود من از کلام زیر در این نوشته شخص شما هستید: انسانها معمولا تصمیماتشان را بر اساس تجزیه و تحلیلهای درونیشان میگیرند. در هر مورد میتوان بر 2 مبنا تصمیم گیری کرد: تعصب و تفکر. تعصب یعنی بر مبنای نهادینه شده های قبلی تصمیم گرفتن و تفکر یعنی بررسی موقعیت کنونی و شرایط جدید. تعصب یعنی نگاه به اشخاص کردن و تفکر یعنی به اعمال نگریستن.
شاید مطلب بی ربطی به نظر برسد اما در آن به نگاه تایید و تکمیل سخنان خویش بنگرید.
توفیق شما را خواستارم.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۲:۲۷ - ۱۳۸۷/۰۱/۲۵
این خواننده محترمی که فرموده اند "منتها ششمین سالگرد برگزار کردن نیز شک برانگیز است" گویا نمیدانند که ملل دنیا برای چهره های تاریخی خود چه میکنند! آیا در مواجهه با خبر برگزاری مراسم سالگرد برای مرحوم شهید مطهری هم همین نوع شک در دل شما برانگیخته میشد؟!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۳۰ - ۱۳۸۷/۰۱/۲۵
احسنت امیدوارم نظام مقدس جمهوری اسلامی به دست همفکران شما (همان خط امامی های واقعی ) برسد.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۴۷ - ۱۳۸۷/۰۱/۲۵
خدا پدر ومادرت را بیامرزد آقای رجائی واقعا" این سئوال بزرگ " مارا چه شده و چه میشود " را که باید جواب گوید و یا "بکجا میرویم " را کسی جوابی برایش دارد؟ واقعا" اینقدر ضعیف و زبون و شکننده و ترسیده هستید که از مجلس ختم یکی از دلسوختگان و خدمتگذاران این مرز و بوم میترسید و مانع میشوید؟ که چه شود ؟ واقعا" اگر اسم اینکار قدرت نمائیست که وای بر ما در مقابل یک جنگ از خارج دیگر !
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۸۷/۰۱/۲۵
درود بر انسان های متعادل، منصف و حق طلب
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۸۷/۰۱/۲۵
برادر رجايي بسيار زيبا و كاملا بر حق قلم زده ايد ولي كاش نيم نگاهي هم به حقوق احقاق نشده پيش كسوتان جهاد و شهادت بشود كه امام راحل(ره) در خصوص آنها فرمودند: « نگذاريد پيش كسوتان خون و شهادت در پيچ و خم زندگي مادي شان به دست فراموشي سپرده شوند ». كه البته دفاع از حقوق ايشان به طريق اولي دفاع ازجمهوري و جمهوريت است.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۴۵ - ۱۳۸۷/۰۱/۲۵
ما شک داریم و شک داریم که چند سال باید هی مراسم بگیرند .نمی شه که هر سال هی مراسم گرفت . حتما نقشه ای هست .البته به نقشه هم مشکوکیم؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۸۷/۰۱/۲۶
خدا همه‌ي ما را ببخشاید. رضایت به ظلم شراکت در ظلم است. خدایا اگر کاری از دستمان در حمایت مظلومی بر نمی‌آید راضی‌مان نپسند.
ناشناس
|
BELGIUM
|
۱۸:۲۵ - ۱۳۸۷/۰۱/۲۶
سلام
از رعایت انصاف شما ممنون.
خدای رحمت کند سحابی را پاک زیست و پاک برفت.
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۸۷/۰۱/۲۷
چه عالي گفتي
اما گوش شنوايي هست.!!!
آيا اصلاً گوشي وجود دارد كه بشنود؟؟؟
من كه فكر نمي كنم.
اما راه اندازي يك جمهوري در جمهوري اسلامي را حدس مي زنم.
وآنهم خيلي زيركانه