انشاءالله خدا بهشون صبر عطا کنه بچه یکیش کلی دردسره وای به حال پنج تا اونم با این همه مخارج سنگین و کلی مشکلات
ناشناس
|
|
۱۰:۲۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
0
0
پاسخ
من که 2 ماهه صاحب دوقلو شدم، کل خانواده ی خودم و همسرم به کمک اومدن تا بتونیم جمع و جورشون کنیم! البته از نظر مادی کمبود ندارم ولی به خدا 4 نفر آدم می خواد تا بتونیم 2 تا بچه رو جمع و جور کنیم. خدا به داد این بنده خدا برسه.
ناشناس
|
|
۱۰:۲۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
0
0
پاسخ
هر كسي كه پدر و مادر است به خوبي ميداند كه هزينه و سختي داشتن نوزاد در شرايط فعلي چگونه است حال آن كه 5 تا باشند. زيبايي نعمات الهي زماني دو چندان ميشه كه بندگان خدا اون رو پاس بدارن. فكر نميكنيد وضعيت اين خانواده فراتر از وضعيت اضطراري است. وظيفه دولت است كه شرايط مناسب رو براي اين خانواده فراهم كند. اما شايد اين امر يا محقق نشود يا آن چنان كه شايسته است نباشد پس رسانه ها و از جمله تابناك ميتوانند در اين كار خير نهضتي سراسري رو راه بيندازن. اطلاع رساني مستمر و اعلام شماره حساب والدين كودكان هر كس اندكي هم كمك كند شايد بتوان اندكي از مشكلات مالي كاست. هر چند كه مسأله فقط مالي نيست و خود نگهداري پدر و مادر را از پا در خواهد آورد و 2 يا 3 مددكار نيز براي اين خانواده نياز است. لطفاً شماره حساب را اعلام كنيد و تبليغ كنيد. هر چه زودتر!
بنده گنه کار خدا
|
|
۱۰:۲۸ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
0
0
پاسخ
باسلام وخسته نباشید بنده یازده سال قبل خدا دودختر به ماعطا کردوحال این بنده خدا برایم کاملا ملموس است اگرچنانچه برایتان مقدور است شماره حسابی اعلام تا حد توان کمک نمائیم.
ناشناس
|
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
0
0
پاسخ
چند سال پیش تو ترکیه خانمی 5 قلو زایید دولت کلی بهشون کمک کرد و براشون پرستار گرفت و همه این اتفاق رو به فال نیک گرفتن. هرچند وقت یک بار هم میرن خونشون و گزارش تهیه می کنن و مردمشون کلی ذوق می کنن. اونوقت این طفلی ها ... شماره حساب بدین لطفا
ناشناس
|
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
0
0
پاسخ
چقدر نازند]
ناشناس
|
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
0
0
پاسخ
با سلام
به تازگی اتفاق مشابهی هم در شهرستان ملایر افتاده و در شبکه استانی همدان پخش شد.خواهشن از آن هم گزارش تهیه کنید
رضا
|
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
0
0
پاسخ
به نظر من یک نفر از یک سازمان غیر انتفاعی (که میتونه شما باشید) باید درستی مطلب رو تایید کنه با یک شماره حساب که ملت فهیم ما کمک منن. و یک نفر باید حتمآ ناظر بر این کار باشه تا خدای نکرده سوء استفاده و یا بدخرج کردنی رخ نده. یعنی یکی قیم بچه ها باشه
با تشکر
مریم
|
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
0
0
پاسخ
خدارو شکر که با درج این خبر مردم رو شناختیم و طبق معمول ابراز همدردی و محبت دارند شماره حساب رو اعلام کنیداین خودش یه جشن نیکو کاری خواهد شد با تشکر
ح-ي
|
|
۱۱:۴۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
0
0
پاسخ
با سلام
اين گزارش شايد بهانه خوبي باشد براي تشكيل يك سازمان مردمي يا اختصاص يك حساب بانكي جهت ارائه كمك به چنين خانواده هايي ، بطوري كه اين مؤسسه يا حساب بانكي مشخصي با كمك مالي مردم جهت ارائه كمك به خانواده هايي از اين قبلي اداره گردد.