دوستان از ماست که برماست. خلایق هرچی لایق. وقتی مردم دو رو هستند و همه به همدیگر دروغ می گویند. و سرهم کلاه میذارن .وقتی هرکس خودش را می بیند و اتحادی در بین مانیست. وضع ما هیچ تغییری نمی کنه که بدتر هم میشه..
آقای بهمنی رییس بانک مرکزی در سال 90 هم گفته بود در شعب ابیطالب هستیم و الان در سال97 هم می گویند در شعب هستیم!!! بابا خود مسلمانان سه سال و خورده ای در شعب بودند و نه هفت سال!!!!!
جناب اقای پزشکیان در شعب ابی طالب همه همسان گرسنگی میکشیدند ولی بازنشته و کارگر با شماها یکسان میباشند الان شاغل همان اداره با شاغلین یک ساله تفاوت 50 درصدی حقوق مزایا دارند و این همه همسان سازی شاغلین با بازنشتگان در مجلس نادرست بود
آقای پزشکیان میشه شما هم ما را در این شعب همراهی کنی ؟یا کاخ نشینان و همان 4درصدیها می تونند در این شعب باشند . عالی جناب آیا مستحضر مسایل اجتماعی هستی ؟ آیا یک پدر که شرمنده زندگی خود می باشد را احساس می کنید ؟ آیا مسئولین درتمام دوره ها دارای احساس هستند ؟
.کجا در صدر اسلام یکی تو شعب ابی طالب بود یکی تو کاخ.کجا در صدر اسلام یکی نان جو می خورد یکی کباب .همه مانند هم بودن و هرچی داشتند با هم تقسیم می کردند.