آقای مدیر عامل قبلی سایپا!!! 3700دلار ارزانترین ماشین است ولی نه برای ما ایرانیها که حقوقمون 120دلاره برای اونایی ارزونه که حقوقشون 2000دلاره. یعنی اونا با دوماه حقوقشون می تونند پراید بخرند ولی ما با 30 ماه!!!!!!!!!!!!
جامعه شناس
|
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
0
1
پاسخ
شخصی که می گه پراید ۴۰ میلیونی معادل ۳۷۰۰ دلار هنوز گران نیست، نمی داند دستمزدهای کارگران و کارمندان با دلار ۳۷۰۰ تومانی که ۷۰۰ دلار بوده، امروز با دلار ۱۲ هزار تومان شده حدود ۲۰۰ دلار.
ناشناس
|
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
0
1
پاسخ
اگه قراره قیمت پراید به دلار حساب بشه باید درآمد مردم هم به دلار در نظر گرفته بشه. متوسط درآمد بیشتر مردم الان 200 الی 250 دلار هست!! یعنی با پس انداز درآمد دو سال میشه یک پراید 3700 دلاری خرید!!!!
مجتبي
|
|
۰۸:۴۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
0
1
پاسخ
سلام،
خودرو سازان كه مدعي هستند پرايد 3700 دلار است و هيچ خودرويي در دنيا به اين قيمت توليد و عرضه نمي شود لطفاً به اين نكته نيز توجه داشته باشند كه حقوق كارگز در ايران حدود 110 دلار است و اين ميزان حقوق نيز در هيچ كجاي دنيا پرداخت نمي شود.
اگر قرار است مردم در بازار انحصاري ،خودرو را به دلار بخرند ،توليد كنندگان لطف نمايند و حقوق كارگران را نيز بر حسب دلار پرداخت كنند تا كارگران نيز بتوانند قيمت دلاري خودرو را پرداخت نمايند. در غبر اينصورت با توجه به ناتوان شدن مصرف كننده ، توليد كننده نيز در بلند مدت مجبور مي شود توليد را تعطيل نمايد.
ناشناس
|
|
۰۸:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
0
0
پاسخ
کل ایرانم نفت پیدا کنید بازم تاثیری تو زندگی ما نداره
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
قطعا با پیدا شدن این میدان نفتی اختلاس ها و قراردادهای انچنانی نیز بیشتر می شود
ایرانی بیدار خواهد شد
||
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
نفت باعث غنی شدن دولت وفقیر شدن وبه حساب نیومدن ملت می شود خدایا این ثروت را از اینها بگیر شاید دولت به ملتش خدایی نکند.
م
||
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
افرین خدا یا مارو ببره یا مسئولین عزیز را
ایرانی
||
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
سه هزار میلیارد دلار لایک
ناشناس
|
|
۰۸:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
0
0
پاسخ
آقا اینها چطور میتونیم حرفی بزنن که ۹۹ درصد جامعه با اون مخالف باشن؟
این چه مسئولیه؟
از کجا اومده؟
تو سرش چیه؟
منطقش کجاست
ناشناس
|
|
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
0
0
پاسخ
آقایان مسئول ؛ دیدید چه زندگی برای مردم درست کردید ؟!؟
نه از آزادی خبری هست نه از نان
نه از کار خبری هست نه از آسودگی
هرگز شماها را نخواهیم بخشید .
پاسخ ها
سراب
||
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
داداش انقدر تند برخورد نکن
با این حرف شما دیگه خواب و خوراک ندارن مسئولین
پویا
|
|
۰۹:۲۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
0
0
پاسخ
واقعا وای بر ما که گذاشتیم اینطور افراد ب ریاست برسن و بر منسبشون هم بمونند و بعدم بگن ک پراید 3700 دلاره! شما اگه واقعا میفهمی بیا و حقوق ملت رو ب دلار پرداخت کن...
ناشناس
|
|
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
0
0
پاسخ
به داد حوزه هاي نفت و گاز مشترك برسيد كه داره توسط همسايگان مان غارت ميشه. تنها چيزي كه مهم نيست ، منافع ملي مردم ايران است.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۲:۰۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۴
حتما باید نفت رو بفروشیم دلار بدیم همسایه هامون؟؟!!! همینطوری ببرن زحمتمون کمتره