ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۱۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
بهتر بود آقاي ورزي مستندات و منابع تاريخ من در آوردي خود را درتيتراژ آخر سريال اعلام مي كردند.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۲۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
با سلام
اينجانب سالها كتب تاريخ را در دبيرستان خواندم و از مشروطه و وقايع آن روزگار مطلبي به ياد ماندني نصيبم نشد ولي با ديدن اين سريال خيلي مطالب دستگيرم شد حداقل در مورد نقش انگليس .نادري ميغان
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۲۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
ساخت سريالي مانند سالهاي مشروطه حكايت كسي است كه دگمه اي را پيدا مي كند و كت وشلواري را مطابق رنگ دگمه مي دوزد. در اين داستان براي روايت يك داستان عشقي تمامي ماجراهاي تاريخي تحريف مي شود.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۳۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
دست اقاي ورزي درد نكند وي واقعيات تاريخ را به تصوير كشيده مخصوصا نطق شهيد شيخ فضل الله را قبل از اعدام
حسن
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۳۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
اي قربون زبونت ستوده جان (.جانا سخن از زبان ما مي گويي )اگه مجموعه هاي صدا وسيما در همين روند ادامه پيدا كنه در سالهاي آتي شاهد تاريخ مضحك وساختگي خواهيم بود .
خودم
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
ببخشید این تحلیل فیمل سالهای مشروطه بود یا غرض ورزی در مورد فیلم های قبلی؟ /الان چه ارتباطی بین این دو موضوع است !!!!!!!!!!!!!!
سلامي
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۵۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
از نظر تاريخي بسيار من درآوردي بود اين كه نميشه كه هر كي هرجور دلش بخواد تاريخ رو زيرو رو كنه !!
كشاورزي
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۵۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
چرا چيزي در مورد اشكالات سريال سالهاي مشروطه نگفته است؟ صرفا چند تا اشكال كوچك (آن هم اگر صحيح باشند) مربوط به سريال قبلي بيان شده است. در برابر سريال به اين قشنگي كه اتفاقا مخاطب زيادي هم دارد درست نيست بي انصافي شود.
jalili
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۰۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
البته این سریال، سریال مشروطه نبود بلکه سریال شیخ فضل الله نوری بود که در برخی صحنه ها دیگران هم نمایش داده شده بودند.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۳۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۴
تمامي ايرادات وارد شده درست، اما بحث سريال سالهاي مشروطه بود و اين نتقد مربوط به پهلوي‌ها. به نظر بنده اگرچه اين سريال داراي نقص‌هاي متعددي است نظير نماي فخيم از ناصرالدين شاه كه به گواه تاريخ يكي از نادان‌ترين و چيپ ترين شاهان بوده، اما در برخي موارد نظير نمايش بي نقص شيخ فضل‌الله نكته نمثبت هم داشته.
نظرات بیشتر