پيشنهاد مي شود كاروانهاي راهيان نور سفر خود را متوقف كنند تا مجبور شوند ايشان را عزل نمايند .
مهدی
|
|
۱۷:۵۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۳
0
0
پاسخ
با سلام
ابتدا من چندتا گله کنم از این نظارت چند لایه بر روی نظرات که من تا الان هرچه نظر دادم انتشار داده نشده در ادامه از دوستان تابناک می خوام که مقداری خدا رو در نظر بگیرن و بخاطر اینکه خودشون از یه شخصی بدشون می یاد از رهبری گرفته تا ..... کاروان راهیان نور و غیره هزینه نکن .
آقا اگه شما رسانه هستین (که بعید می دونم) وظیفه شما انعکاس خبر و بقیه ماجرا و قضاوت با مردمه چرا دارید بر علیه یه شخصی جریان سازی می کنید.
انا الله یحب التوابین
ناشناس
|
|
۱۸:۱۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۳
0
0
پاسخ
منكه فكر مي كنم كارش حرف نداره.اين ضد انقلابها چرا رفته اند دنبال آمريكا و انگليس .
ناشناس
|
|
۱۸:۴۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۳
0
0
پاسخ
عکستون خیلی جالبه
خدایا به این افراد گوش شنوا و چشم بینا عطا کن تا کورکورانه از یک شخص دائما دفاع نکنند.
ناشناس
|
|
۱۹:۰۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۳
0
0
پاسخ
یاد شهدای سرزمین نور گرامی باد
جعفر
|
|
۱۹:۳۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۳
0
0
پاسخ
به این آقایان که به حمایت از مشایی پیام داده اند که همان دارودسته مشایی هستند باید گفت بروید در میان همانهایی که به شما رای داده اندببینید چه می گویند ؟ دل تمامی بچه های جبهه و جنگ و بچه های بسیجی خون است . این اراجیف که ایشان دلسوز و مرد جهاد و شهادت است چیه ؟ مگر دو سه ماه پشت جبهه رفتن این حرفها دارد ؟ مابقی دورانش کجا بود ؟ چرا مثل بچه های جبهه توی جبهه نبوده است ؟ یا آقای زریبافان که الان مسئول بنیاد جنبازان شده است ؟ روز جزا خواهد آمد و ما در محکمه الهی به دادخواهی خواهیم آمد .
سلطان
|
|
۲۰:۰۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۳
0
0
پاسخ
عزل ونصب حق ریس جمهور است .بهتر از مشایی کیست؟ جرا اینقدر به انتصابات ریس جمهور ایراد می گیرید؟
ناشناس
|
|
۲۰:۱۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۳
0
0
پاسخ
مخم و مخم مخالفم
milad
|
|
۲۰:۳۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۰۳
0
0
پاسخ
درود بر دکتر احمدی نژاد
امیدوارم تصمیمشون درست باشه