ناشناس
|
Germany
|
۱۹:۰۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۹
با سلام
بنده یکی از اساتید حق التدریس یکی از دانشگاه های آزاد هستم. از دیدن و شنیدن این واقعه به شدت متاثر شدم. حق با خیلی هاست. رئیس دانشگاه یکی از مقصران اصلی این حادثه دلخراش بوده که با وجود چند روز از گذشتن این حادثه، نه عذرخواهی از طرف ایشان صورت گرفته و نه استعفایی!! در دانشگاهی که بنده تدریس می کنم، امکان نداره هیچ تغییری بدون موافقت رئیس دانشگاه صورت بگیرد. همه زیر نظر رئیس دانشگاه و معاون محترمشون هست. می خوام بدونم واقعا هیچ کس در این مملکت این قدرت رو نداره که ایشون رو مجاب به صحبت کنه و یا این که در حال جمع کردن شواهد و مدارک هستند تا قصورشون رو توجیه بفرمایند؟ تسلیت گفتن و هم دردی کردن هیچ دردی رو از هیچ خانواده داغداری نمی کاهه. برام جالب بود که هیچ کدام از مسئولان، یک عذرخواهی که وظیفه شون بود، نکردند. این یعنی عدالت؟! ! آیا کشورهای خارجی هم دانشگاه هاشون این همه تنوع داره. سرمایه و ثروت این ممکلت واقعا بد مدیریت میشه. بنابراین همه این ها ناشی از سوء مدیریت و بی کفایتی مسئولین بوده که نیازمند یک برنامه ریزی بلند مدت، تدوین سیاست گذاری های درست و سنجیده و نظارت بر آن و خصوصا مشورت با افراد زبده، خلاق و با تجربه برای اصلاح آشفتگی جامعه امروز ماست.
تابناک عزیز متشکرم که اینقدر مردمی هستید. خدا یارتون.
ناشناس
|
Germany
|
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۹
سلام. بنظر بنده باید ریاست و سرپرست محترم واحد علوم تحقیقات به یکی از نقاط ناشناخته کره زمین تبعید بشوند و یا حصر خانگی بشوند و بعد بهشون پکیج آموزشی برای یادگیری مدیریت صحیح و نیز عذرخواهی بخاطر عدم نظارت درست را اهدا نمود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۹
چقدر جالب است؟به نظر من این فاجعه یک حادثه نبوده وکاملا عمدی وبرای تخریب شخصیت دکتر ولایتی می باشد وکاملا برنامه ریزی شده برای ایجاد جنجالی دیگر مقارن با ایام فتنه 88. ودر این بین فقط دانشجویان بی گناه بازیچه دست معاندین شدند.جای تاسف است که برخی عزیزان با اظهار نظر های غیر کارشناسی انگشت اتهام را به سمت رییسی که چهار ماه از انتصابش می گذرد می برند .مشکلات این دانشگاه به 30 سال گذشته بر می گردد نه دو سال اخیر.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۰
من اگر بودم به جای اتوبوس های فرسوده روسای ارشد فرسوده اش را عوض میکردم. آنها دوره ای آدمهای خوبی بوده اند و به اندازه کافی به کشور خدمت کرده اند ولی اکنون دیگر از آن هوشیاری مدیریتی لازم برخوردار نیستند که مراقب جان دانش جویان باشند و حداکثر حواسشان به حذف چند شبهه رقیب سیاسی است. این در حالی است که این دانشگاه پتانسیل نقش آفرینی های بزرگتر و جهانی دارد. پتانسیلی که نه تنها استفاده نمی شود بلکه به فاجعه تبدیل می شود
ناشناس
|
Canada
|
۰۱:۴۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۰
چرا میروید دانشگاه آزاد درس بخونید.مگه ما ها که به هیچ دانشگاهی نرفتیم چی شد. اگه نرید دانشگاه بساطش را جمع میکنند. انقدر دربند مدرک نباشید.
آشنا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۰
استفاده از نيروهاى بسيار پير و از كار افتاده در راس واحدهاى مهمى چون پزشكى تهران و روى كار امدن مديران ناتوان و اكثرا نا آشنا با سيستم خاص دانشگاه ازاد و بى توجهى به نيروهاى كارامد و باسابقه خود دانشگاه كه سالهاست ادامه دارد از علل اين قسم حوادث است اين ميهمانان ناخوانده براى تكميل پروژه هاى خوب قبلى هيچ برنامه روشنى ندارند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۰
تنها راهش اینه که درس خوندن در دانشگاه ازاد تحریم کنیم
من که به همه اطرافیان توصیه می کنم که اگر قصد شرکت در دانشگاه دارید آزاد انتخاب نکنید
ناشناس
|
Romania
|
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۱
مسولینی که دروغ گفتند ومقصر تراشی کردند را به دادگاه معرفی کنید.
مریخ
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۰:۵۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۱
ریس دانشگاه استعفا دهد
مسئولین ترابری دانشگاه ازاد باید برکنار و به دادسرا معرفی شوند
پیمانکار شرکتی که اتوبوس را در اختیار دانشگاه قرار داده باید محاکمه شود
اتوبوسهای جدید جایگزین اتوبوسهای قبلی شوند
مسبب اصلی حادثه شناسایی و اعدام شود
ali
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
حالا که ما چینین مدیران لایقی در مملکت داریم پیشنهاد میدادیم این مدیران رو به پست های کلیدی تری بگمارند
نظرات بیشتر