خوب نرخ دلار هم از همه کشورها پایین تره تورم مون هم از همه بالاترن و حقوقمون هم از همه کشورهای جهان کمتره .... نرخ مرغ و نان و برق و آب و گازمون هم از همه دنیا بیشتره .... این به اون در .....
با توجه به اینکه بانکها برای پرداخت سود سپرده ها مجبور به خلق نقدینگی هستند و آنقدر سود پرداخت می کنند که حتی پول فروش نفت هم کفاف نمی دهد و از طرف دیگر 70 درصد سپرده ها متعلق به تعداد افراد معدودی است برای حل این معضل استثمار ،لازم است دولت سود سپرده ها را طبقه بندی کند مثلا تا 10 میلیون سپرده 25 درصد به 100 ملیون 20 درصد تا 200 ملیون 15 درصدتا 300 میلیون 10 درصد تا 400 م 5 درصد و بالای 500 م 2 درصد و بیشتر از میلیارد سودی ندهد و از سپرده های بالای 2 میلیارد هزینه ی مخافظت بگیرد تا نقدینکی به جای نزولخواری به تولید برگردد!
البته این یک رویاست و درایران تعبیر نمی شود چون همان درصد ناچیز سپردگذاران گردن کلفت اختیار مردم را در دست دارند
محض رضای خدا با یک دانش آموخته اقتصاد هم مشورت کنید.چطور در کشوری که نرخ تورم اون بالای سی چهل درصده شما انتظار دارید نرخ سود کاهش بیابد.چرا فکر نمی کنید هجوم نقدینگی به طلا و ارز و مسکن و اتومبیل بعد از کاهش نرخ سود سپرده ها اتفاق افتاد.بله سود بانکی خود عاملی برای ایجاد نقدینگی می تونه باشه تنها زمانی که تسهیلات در تولید به کار نرفته باشه.تا زمانی که شما بستر تولید رو درست نکنید و تسهیلات به جای بخور بخور به سمت تولید نره همه این مشکلات قابل تکرار خواهد رود.
باسلام،واقعا متاسفم که این آقایان که خودشان سالها در راس بنگاه های اقتصادی کشور بوده اند و امروزه مردم ایران تاوان عملکرد بد این آقایان را در دوران مدیریتشان می دهند ،حال بعنوان کارشناس و منتقد لب به سخن گشوده و اظهار نظر می پردازند،بنده بعنوان یک ایرانی وکارشناسی که سالها با شرکتهای تحت پوشش بانکی کار کرده و در بطن کارها و سیاستهای کاری آنها میباشم ،رک و صادقانه اظهار می کنم وضع آشفته ی اقتصادی کشور زیر سر بانکهاست،واگذار بانکها ضرر ده هستند بر می گردد به مدیریت و عملکرد بد آنها ،سازمان بازرسی لطفا نگاهی بیندازد به داریی ها و املاک و مستغلات بانکها ،آن موقع متوجه میشویم که چرا سپرده ها به سمت و صنعت نمی روند،به زبان ساده بانکها این اجازه را نمی دهند.
عزیز برادر اگر نرخ سود صفر شود حداقل مردم مجبور نیستند سود پرداختی بانک ها را با تورم ایجاد شده بپردازند
بانکها سود میدهند-از بانک مرکزی میگیرند-بانک مرکزی پول بدون پشتوانه چاپ میکنه-نتیجش تورم و من و شما باید تاوان بدهیم-
چرا کسی از به فنا رفتن دو سوم سرمایه های اندک مردم که قابلیت کسب ،و کار مستقل ندارند و برای ایجاد کار به تجمیع نیازمند است که مردم بانکها را تشخیص دادند و سرمایهٔ اندکی که حتی زیر صد میلیون تومان است ،و بیشترین سپرده ها هم مربوط به این دسته میباشد ،حرفی نمیزنند ؟ مثلا فردی مانند خودم من که بعد از هفت دهه عمر ، اندوخته،و ارث پدری آنهم با سی سال کارمندی در رسته ،و ، رشتهٔ مهندسی عمران ، فقط سی میلیون تومان میباشد که برای هزینهٔ کفن ،و دفن مد نظر است ،که در سال ۹۵ معادل بیش از سی سکهٔبهاری آزادی میبود که اکنون به هفت قطعه هم نمیرسد ، چه کسی پاسخگو میباشد ؟ آنزمان قبر دو طبقه یک میلیون تومان بود ، اکنون چقدر است ؟،، آیا بانک مرکزی حاضر است ارزش سپرده های مردم را به نرخ روز پرداخت نماید ؟ تورم ،و گرانی که محصول زیاده خواهی تولید کنندگان ،و توزیع کنندگان ،و دلالان ،است اکنون بالای ۱۰۰٪ میباشد ،آیا سود صد در صدی که سرمایه داران ،و کسبه ،وبازاری از مردم میگیرند مطابقطی با سود ۲۰٪ سپرده ها دارد ؟ ننگ بشریت ایحاد فقر است که مایهٔ فاجعه میشود ؟،،،
کارشناسان اقتصادی تورم را حاصل نقدینگی بالا می دانند. بنظر من دو نوع نقدینگی داریم یکی نقدینگی منفی و مضر دوم نقدینگی مثبت و مفید. نقدینگی منفی یعنی دولت کسری بودجه و سودبانکی را با چاپ پول بدون پشتوانه تامین کند که به نوعی حمایت از سرمایه داران و ملاکان و دلالان ارز و طلا است و به ضرر طبقه ضعیف و بی ارزش کردن پول ملی است و نقدینگی مثبت که ناشی از تزریق پول حاصل از صادرات کالا به بازار است که بر ثروت کشور می افزاید اما یک کارشناس اقتصاد جواب دهد که آیا هر نقدینگی باعث تورم است؟ و آیا تورم موجود نشاندهنده این نیست که دولت پول بدون پشتوانه چاپ می کند؟