مشکل این صنعت و صنایع مشابه اینه که مسئولین و خانواده های دور و نزدیکشون از این طریق دارن نون میخورند و اقامت شش تا کشور اروپایی و آمریکای مرگ بر او رو همزمان دارند خوب نمونش همین صنعته که دارن یه تیمه آهن قراضرو با 50 برابر قیمت واقعی به راحتی میفروشن ،ما مردم هم بجای نخریدن وقتی سایتشون باز میشه خودکشی میکنیم
این خودروهاییکه میسازند هردستگاه هزینه اش زیر دوازده میلیونه وهمه قطعاتش چینی بدرد نخور
وآنرابه پنجاه میلیون میفروشند سی میلیونش مال آن پشت پرده گردن کلفته ده میلیون مال مونتاژکار وده میلیون هم هزینه پس راست میگن ضرر میکنند !!!
من یک کارمندبازنشسته وزارت نفت هستم بنظرمن تازمانیکه دست اندرکاران بصورت اصولی زیرساختها (خیابانهاوبزرگراههاونرخ بنزین و....)رادرست نکنندوضع همین خواهدبود.
جدای از پولهای کلانی که این شرکتها سالانه از جیب مردم به غارت می برند، اگر تنها 30% از سوبسیدی که دولت به این شرکتها پرداخت میکند تا مردم را به کام سرطان بفرستند و یا 10% از سوبسیدی که دولت برای سوخت این لکنده ها پرداخت می کند را صرف تحقیقات و زیرساختهای لازم برای ماشینهای برقی می کردند الان وضعیت شهر های ما کاملا سالم بود.
خودرو سازان ایران یا باید خودشان را اصلاح کنند یا باید تعطیل شوند البته پس از 50 سال اینها ثابت کرده اند که اصلاح پذیر نیستند بنابراین تعطیل شدنشان بهتر است چون 40 هزار کارگر دارند که سالانه بیش از این تعداد در جاده ها می کشند دوم اینکه به دلیل مصرف زیاد روزانه ده ها میلیاردتومن سوخت هدر می دهند و هزاران میلیارد هم به محیط زیست آسیب می زنند و باعث بیماری مردم می شوند و در نهایت 3 برابر قیمت واقعی محصول تولید می کنند و تنها فایده شان پر کردن جیب مافیای خصولتی است که در این صنعت لانه کرده اند
خودروسازها ظلم عظیمی به مردم می کنند. یک نماینده که رئیس تحقیق و تفحص از خودروسازها بود گفته بود علت العلل مشکل خودروسازی پولی هست که از این راه به دولت می رسه. آیا کسی شک داره که وارد کردن خودرو بدون تعرفه هزینه فقط صرفه جویی بنزینش اقتصادسنجی. مشکل فقط اینه که خودروسازها داداشم حقوق های نجومی رو لازم دارم. مطمئنی باشید.این وسط برای اون ها گور پدر آلودگی هوا و کشته شدن مردم.
زمین خوردن بزرگترین صنعت کشور، نگرانی از شورش خریدارها، کارگرهای اخراجی و قبول شکست در مقابل تحریمها.
حمایت از خودروسازی حیثیتی شده .
وگرنه به لحاظ اقتصادی هیچ توجیهی نداره. فقط به دلایل سیاسی و امنیتی تا حالا سرپا نگهش داشتن.
واقعا راست گفت نگارنده...اما به یه نکته ریز توجه نکرد! این صنعت شاید برای خودش زیانده باشه(که البته اونم بعید میدونم) اما برای سایر ارگان ها کاملا سود ده و پر منفعته!
چجوری؟ بدین صورت: وقتی تعداد ماشین ها بالا باشه یعنی مصرف سوخت و فروش بنزین بالاتره و این یعنی سود پتروشیمی ها و البته دولت! وقتی تعداد ماشین ها بالا باشه تعداد جرائم رانندگی بیشتر میشه (که البته تازگیا راهنمایی رانندگی یاد گرفته هر خیابونی رو که دلش بخواد پارک ممنوع میزنه تا با پارک اجباری مردم جرائم زیادتر بشه!) و این یعنی درامدزایی برای نیروی انتظامی و باز هم دولت! با زیاد بودن خودرو ها طرح ترافیک اجرا میشه و باز این یعنی فروش طرح و یعنی درامدزایی برای شهرداری! وقتی هوا آلوده باشه مراجعات به دکتر و بیمارستان افزایش پیدا میکنه و این یعنی درامد برای قشر پزشکی و بیمه ها و البته بالتبع باز هم دولت! وقتی هوا اینقدری آلوده بود یا ماشین ها اونقدر بی کیفیت و نا ایمن باشن که خدا ناکرده فوتی داشتیم این یعنی درامدزایی برای سازمان های مرتبط با اموات مثل بهشت زهرا و سنگ فروش ها و غیره و البته باز هم غیر مستقیم دولت!
همونطور که میبینید شاید خود صنعت خودرو سازیمون کاملا ضرر ده البته برای مردم و جامعه باشه اما غیر مستقیم کاملا سود ده برای دولت، برخی نهاد ها (که دارای سهمیه از فروش هستند) ، و خود مدیران خودروساز ها هست...
تمامی این فعالیت های صوری که برای نشان دادن کنترل و کاهش آلودگی در تبلیغات صدا سیما میشه صرفا برای گول زدن مردمه!!
خودروهای پنجاه سال پیش کره؟
بی کیفیت و بدون خدمات پس از فروش
گرون و بدون رقابت و انحصاری:
مگه ندید سایپا پارسال یک اپشن به پراید اضافه کرد
"""زه بغل """
این هنر نیست