به نظرم خوبه که به خاطر کاهش فشارها هم که شده کمی از برخی ماجراجوییهای منطقه ای دست برداریم.پدر ملت دراومده.ما سالها در عراق و سوریه به خاطر جلوگیری از گسترش سلطه آمریکا و اروپا جنگیدیم و اونهمه شهید دادیم و داریم بدترین تحریمهای و ناجوانمردانه ترین تحریمها رو به خاطر اونها تحمل میکنیم اونوقت نخست وزیر عراق میگه ما منافع ملت عراق رو به خاطر ایران به خطر نمیندازیم.هم حیدر العبادی و هم عادل عبدالمهدی هر دوشون این حرف رو زدن.تازه هنوز که هنوزه سفارت آمریکا هم در عراق و هم در سوریه وجود داره و روابط دیپلماتیک خوبی دارن. منافع ملی از همه چیز مهمتره. البته ما تجربه تلخ برجام رو داشتیم که به خاطر بی تدبیری و هول بودن حضرات مذاکره کننده به نتیجه نرسید و دورمون زدن. اینبار باید با چشمان و گوشهای بازتری جلو بریم.
دوباره مثل برجام یک توافق میبندن وقتی از سوریه خارج شدیم میزنن زیرش و یک امتیاز جدید میخوان! مساله اینه که تحریمها راحت برمیگرده اما ما که نمیتونیم راحت برگردیم!
اگر واقعا با خروج نیروها تحریمها برداشته میشه، روسیه اول از خودش شروع کنه. از سوریه بره بیرون ببینه تحریمهاش برداشته میشه یا نه.با فریب ایران میخان یک حاشیه امن برای اسرائیل درست کنند. کسانی هم که در داخل همین حرف را میزنند ، همگی خائنند.
اگرهدف داعش بود که تمام شد اگر هدف رساندن اسلحه به حسن نصرالاهه که اسراییل نمیگذارد وممکن است تبدیل به جنگی با یک کشور اتمی بشود چرا باید فدای یک سری شعار مرگ بر توخالی بشویم اینهمه اسراییل پایگاه ونیروهای ایرانیرا منهدم کرد کوچکترین حرکتی از طرف نیروهای ما انجام شد که خیر پس کارما انجا از این پس چیست خوبه که ما هم بدانیم به این میگویند شفافیت با مردم خدا شاهد است که نمیدانم چرا سوریه از رگ حیاتی ایران یعنی خوزستان ارجحیت دارد
واقعا جای تعجبه در این شرایط حساس و شرایط برزخی که واقعا مردم بیچاره ما و همه مون در فشار معیشت هستیم یک مشت دلواپس کاسب تحریم بیدرد توی این سایت همش از جنگ در سوریه و منطقه حمایت می کنند و مدام برجام را محکوم می کنند که بد بود کاری نکرده و دیدی برجام چه بد بود ؟!!! اولا شما باعث همه این بدبختیها هستید و شما برجام را شکست دادید که الان این چرندیات را بگید و اینو همه میدونند ثانیا اگر شماها فکر می کنید که با این شامورتی بازیها 1400 مردم بشما رای میدن باید بگم که کور خوندید ماها اگر قراره تحقیر بشیم و گدایی و بدبختی بکشیم و بمیریم حکم قتلمونو خودمون صادر نمی کنیم و بدونید که ماها با شما به بهشت هم نمیایم ... هرچه بدبختی تو این 40 سال کشیدیم از دست شماها بوده نه هیچکس دیگر .