ورود این خودرو به ایران یعنی مرگ روزانه دهها نفر به خاطر سرعت زیاد. رانندگان وانت با همین نیسان ابی در چاده های ایران یکه تازی می کنند وای به روزی که سوار چنین خودرویی شوند. بعد این خبر اصلا یعنی چه؟ وقتی ورود خودرو ممنوع است ان هم از نوع امریکایی ان این چه خبری است؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
کسی که سوار این میشه قطعا آدم پولداریه و ماشین 147 هزار دلاری رو خرج آفرود بازی میکنه نه جاده های داغون ایران!!!
شما عاج لاستیک ها رو ببین! داد میزنه که از دیوار راست هم میخوام بالا برم!!!!
سامان
||
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
پولش با دلار سیزده تومنی تازه بدون گمرکی نزدیک دو میلیارده
خیالت راحت هیشکی نمیتونه بخره
ناشناس
|
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
1
0
پاسخ
چرا جاده های ایران!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه موتور V8 وارد ایران میشه؟
محمد
|
|
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
1
1
پاسخ
ما باید مثل مورچه های کارگر و بارکش کارکنیم و کارکنیم و پولمان را اجبارا به خودرو سازهای داخلی بدهیم پراید و آردی که از کمر میشکنه سوار شویم .
نه حق انتخاب داریم و نه حق اینکه جانمان را حفظ کنیم
mahdi
|
|
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
0
1
پاسخ
در اول خبر گفته رویائی یعنی داشتن و استفاده از این خودرو در ایران فقط یک رویا است. صحبت کردن از ارزوها و رویاها ذاتا چیز بدی نیست .
توجه توجه :
انسان هایی فردا به جائی می رسند که امروز آرزوهای بزرگی داشته باشند.
چرا می خندی. نخند. لطفا نخند. ای خدا از دست اینها چکار کنم
ناشناس
|
|
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
0
1
پاسخ
خبر زرد!
سید
|
|
۰۹:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
2
1
پاسخ
چقدر شبیه دمپایی ابری خودمونه!؟
ناشناس
|
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
1
1
پاسخ
همین الان 2 ملیارد در ایران قیمتشه
مهدی
|
|
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
0
1
پاسخ
حالت خوبه تابی جون !؟ وانت 147 هزار دلاری با دلار تقریبا 15000 تومنی میشه 2.200.000.000 تومان.بله دومیلیارد و دویست میلون تومان.با عوارض مالیات هزار کوفت و زهرمار اطرافتش5 میلیارد آب میخوره تو این مملکت.درسته 750 اسب بخار قدرت داره ولی بازم وانته.بعد فکر کنید همچین هیولایی اجازه تردد تو اتوبان های بین شهری رو نداره خخخخخخ باید جاده مخصوص بره !!!
علی
|
|
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
1
1
پاسخ
شما همون پراید و سمند وساندرو رو تحویل بدید فورد پیش کش تون آمریکا مگه اجازه میده ماشین بیاد تو ایران
شما عاج لاستیک ها رو ببین! داد میزنه که از دیوار راست هم میخوام بالا برم!!!!
خیالت راحت هیشکی نمیتونه بخره