البته ما که می دانیم این فرار به جلوی تو بازناکی نه از سر دلسوزی و بلکه از سر منحرف کردن افکار عمومی از ماجرات غارتگری بیت المال توسط کارگرانی ها و عوامل راست و چپ و اصلاخاتی آنان است !! ولی بدان اگر هم کار آنچنانی صورت نگرفته آنهم به برکت سنگ اندازی های فراوان عوامل و شبکه رانت وابسته به کارگزرانی ها بوده که انشاء الله با زمین خوردن ارباب اصلی در حوزه سیاسی همه شما را زمین زده و تمام بیت المال را از حلقومتان بیرون خواهیم کشید... اگر چه در اروپا و آمریکا برده باشید ....
محمود
|
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۵
0
0
پاسخ
باسلام. موضوع مفسدان اقتصادی از جمله موضوعاتی است که تفاوت عمده مسئولیت پذیری در کشورمان با مسئولین سایر کشورها که ما آنها را ستمگر و غارت گر و کافر می دانیم می توان ملاک و میزان قضاوت ما باشد. سوال این است آیا این رویه در غرب وجود دارد؟ لطفا صادقانه پاسخ بدهید. آیا در غرب بقول شما دانه درشت ها و چیزی بنام درجه اولی ها وجود دارند؟ اینکه گفته اید برای گرفتن حداقل وام باید هفت خوان هم گذشت، برای درجه دومی هاست وگرنه از مابهترون که لزومی به تکمیل فرم ضمانت و پرونده سازی ندارند آنها خارج از روال قانونی و با ساخت و سازهای پنهانی با مدیران ارشد حافظان بیت المال، اینگونه فساد می کنند. متاسفم که قوه قضائیه مردم را در بی خبری محض تنها گذاشته است. یاد حکم معروف قاضی حضرت امیر برای شیعیان آن حضرت و مقایسه با زمان فعلی، غصه آور نیست؟ البته شاید خرمن بیت المال آنقدر گسترده باشد که دامن خیلی ها به آن آلوده باشد!
سید
|
|
۱۶:۱۰ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۵
0
0
پاسخ
ده نمکی: امروز دعوا بر سر آمدن و رفتن این جناح و آن جناح نیست بلكه بحث اصلی اشرافی گری و نهادینه شدن خوی اشرافی گری و سلطنتی زندگی كردن برخی مسئولان و فرزندان آنان چه از چپ و چه از راست است.همزاد: آقا ،قرارنبود راز مگو بگویید! برای نهادینه شدن این خوی اشرافی گری، مردم بیچاره خون به دل ها شدند، تاازبشکه (استوانه)سازندگی، این حضرات صاحب زندگی سلطنتی شدند.!!
وی گفت:دیروز روزنامه ها نوشتند 100 نفر بالای 1000 میلیارد از بانك های كشور وام گرفتند، واگر بررسی شود، خیلی از این افراد منتسب به این جناح و آن جناح هستند، اگر چنین نبود من اسمم را عوض می كنم.همزاد: صد رحمت به دزدان سرگردنه بگیرقدیم ،آنها مال کاروانی را واینها مال ملثی را... ،- بنده خدا، وام کدام است ،اینها دام است، برای رسیدن به کام و بلعیدن حق عوام...!!- ایجاد جناح برای همین چیزهای دنیاست وگرنه دردین که خبری ازجناح نیست.
وادامه دادکه : ...، برعكس پز اپوزیسیون می گیرند و شعارهای اپوزیسیونی سر می دهند، در جایی كه باید پاسخگوی مردم باشند.همزاد:مهم آقازاده زیسیون ومافیازیسیون است که هرگاه ایجاب کند انسان اپوزیسیون ومنافق زیسیون واغتشاش زیسیون وبیل زیسیون وپیل زیسیون هم می شودودرآخر،ژست زیسیون هم می گیرد!!!.
http://salam66.mihanblog.com
علی
|
|
۱۶:۴۳ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۵
0
0
پاسخ
موضوع اصلی اینه که بزرگترین بدهکاران بانک ها و تامیین اجتماعی دولتی ها هستند ! بخش خصوصی رو که بهش تا 2 برابر اصل و سودش وثیقه نداشته باشند که وام نمی دند . بانکها فقط به موسسات دولتی وام های کلان و بدون وثیقه می دهند و بعد از سر رسید شدن هم نمی دونند باید چی کار کنند . کی رو اعلام کنند ؟ ایران خودرو - فولاد و ... ؟ کدوم رو ؟ اینها همه رو می دونند که دولت یک جیبش به جیب دیگه اش بدهکاره ولی جلوی دوربین برای خوش آیند مردم عادی فقط حرف بی سر و ته می زنند
ناشناس
|
|
۱۶:۴۳ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۵
0
0
پاسخ
این همه مطلب نوشتید یعنی چه؟
آیا این مطالب به این معنی است که مسئولین محترم بانکی آدم های مشکل داری هستند؟ یعنی اینکه سیستم های مختلف نظارتی دارای مدیران مشکل داری هستند؟ یعنی اینکه سربازان گم نام امام زمان در وزارت اطلاعات و ادارات حراست آدمهای مشکل داری هستند؟ یعنی اینکه دولتهای محترم با علم به اینکه سیستم بانکی سالها است که چنین مسائلی دارد چشمان خود را به روی آن بسته اند و به مسائل مهمتر یعنی حفظ حکومت ولو به هر قیمت پرداخته اند.
البته باز هم می توان نتیجه گرفت که ما مردم خوب ایران زمین که برای حفظ اسلام به جبهه های نبرد حق بر علیه باطل شتافته با حیوان درنده خویی مانند صدام مقابله نمودیم، ماهم چشمان خود را بر روی واقعیت های تلخ موجود در داخل کشور بسته و گفتیم انشاء الله درست نیستند و ما هم باید پاسخگوی سکوت ها و نگفتن های خود باشیم.
علی
|
|
۱۶:۵۹ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۵
0
0
پاسخ
کاملا درسته
ناشناس
|
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۵
0
0
پاسخ
این وام ها در دوره رباست جمهوری چه کسی پرداخت شده
ثمره
|
|
۱۷:۰۱ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۵
0
0
پاسخ
تعجب ما از این است که برای این وام های نجومی چه ضمانتی نهاده شده بهتر است که از ضامن وضمانت گذاشته شده استفاده کنند.مگر ممکن است بانکی بدون ضمانت وام بدهد .ما که چنین بانکی را نمی شناسیم .راستی برای 1500 میلیارد تومان چه نوع ضمانتی میتوان گذاشت/؟بد نیست برای مردم فهیم و مظلوم روشن شود
ناشناس
|
|
۱۷:۰۸ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۵
0
0
پاسخ
مشخص است افرادی همانند تابناک که نمک انها را خورده اند اسمان ریسمان می بافند که هیچ خبری نیست و همه چیز دروغ است به گفته علی مطهری همه مشکلات ما بعداز انتخابات بخاطر اسم بردن از پسر هاشمی و پسر ناطق بود
همه می دانند که این دو دانه درشت هستند این یک نمونه بودند برای بقیه اقا زاده ها
ناشناس
|
|
۱۷:۱۲ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۵
0
0
پاسخ
ای بابا اسم نمیبرم بعضیا قبل انتخابات واسه رای جمع کردن فقط حرف زدن .واسه کسی که کامنت هارو میخونه میگم حداقل یه نفر میخونه چون نظر منو نمیزاری