وقتی با دست خودمان امید، انگیزه و اعتماد به نفس قهرمانانمان را برای رو در رو نشدن با حریفانی از کشورهای خاص نابود می کردیم، باید منتظر همچین نتایجی می بودیم. با بلایی که سر کشتیگیرانمان آوردیم کشتی این ورزش چندین هزار ساله را در این کشور به مرگ کشاندیم.
ناشناس
|
|
۲۰:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۵
0
0
پاسخ
برای این یکی هم دوباره نامه می زند که من هیچ کاره هستم!!!!!
علی
|
|
۲۱:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۵
0
0
پاسخ
جناب خادم بالا غیرتا دیگه بس است و تو را بخدا استعفا بده .
حمید کلباسی
|
|
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۵
0
0
پاسخ
کشتی را کشتی ، یه چیزی هم طلبکار شدی!
ناشناس
|
|
۲۲:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۵
0
0
پاسخ
کشتی گیری که یکسره میترسه که نکنه با حریفی از کشور خاص مواجه بشه، چطور میتونه تمام تلاشش رو تو میدون انجام بده؟
ناشناس
|
|
۲۳:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۵
0
0
پاسخ
بعداز۲۰سال پیگیری کشتی سرودست شکنوندن برای دیدن مسابقات وبااینکه خودم از گوش شکسته های کشتی هستم امروز تصمیم گرفتم برای همیشه کشتی نگاه نکنم.مسعودازاندیمشک
ایرانی
|
|
۰۸:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۶
0
0
پاسخ
ایرانی ها اگر کشتی معمولی هم بگیرند حداقل یک مدال دارند. این حرف های خادم بهانه است. البته در رابطه با مسائل سیاسی حق دارد. ولی ربطی به قدرت کشتی گیران ما ندارد.
ناشناس
|
|
۰۸:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۶
0
0
پاسخ
رسول خادم کشتی گیر نسبتا خوبی بود اما میزان پاچه خواریش به مراتب بهتر و البته اصلا در سطحی نبود که بتواند حتی یک سمت مدیریتی در فدارسیون کشتی داشته باشد. کلا دارای چنین منش و شخصیتی نیست. در خصوص مدیریت، برادرش از خودش بهتر هست. من از ابتدایی که ایشون به سمت ریاست فدارسیون انتخاب شد منتظر چنین افتضاحی بودم هر چند واقعا انتظار نداشتم که این افتضاح تا سال 2018 به درازا بکشه! بابت همه زحمت هایی که قبلا کشیده از ایشون سپاسگزارم و شکایت خودم رو از کسانی دارم که بنا به دلیل های غیر حرفه ای این افراد را در سمت های اجرایی منصوب می کنند. آنها باید پاسخگو باشند.
ناشناس
|
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۶
0
0
پاسخ
عروس نمی تونه برقصه میگه اتاق کجه. باید از مربیان با تجربه چه داخلی چه خارجی با علم جدید استفاده کرد. دوران شما سپری شد.
حمید رضا
|
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۶
0
0
پاسخ
باسلام این اقا با انحصار طلبی بی حد خود جلوی ورود اکثر نیروهای خلاق وکاردان را به فدراسیون کشتی گرفته است مربیان با دانشی امشال کاوه و...ومصداق بارز کوتوله پروری را در فدراسیون عملی می نماید .