کاملا مشخصه یک عده نشستند دور هم میگن این بار که قیمت بره بالا مردم میریزن بیرون. دلار رو تا 19000 تومن بردند ولی اتفاقی نیفتاد. حالا میخوان با بنزین 4000 تومنی امتحان کنند ببینند میشه یا نه.
دوستان پارسال با همین هوی افزایش نرخ بنزین همزمان با آشوبهای دی ماه کالاها گران شد بدون اینکه بنزین واقعا گران شود اما الان واقعا اگر حساب کنید قیمت بنزین از آب معدنی ارزانتر شده و همین باعث افزایش قاچاق آن میبشود.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۶
خب جلوی قاچاق چیا رو بگیرن...چرا 80 میلیون نفر از مردم باید تاوان 70 80 نفر قاچاقچیه بنزین رو بده؟؟؟؟
هزینه استخدام مرزبان برا جلوگیری از قاچاق خیلی خیلی کمتر از هزینه هاییه که دولت برا مردم و البته نظام میتراشه!!!
فقط استدلالهای این اقایون دولتی رو در مورد همین طرح در زکان احمدی نژاد بنویسید خیلی چیزا دستتون میاد
تابناک جان خواهش میکنم از تو ارشیو در بیار ومنتشر کن
بنزین اضافه کی مصرف میکنه؟؟؟؟؟من و همسرم فقط حداقل4تا باک معادل250لیتر بنزین مصرف میکنیم فقط جهت رفت و آمد به محل کار!!!!! این زیاده؟؟!!!!!
شما که قیمت بنزین رو به فوب خلیج فارس حساب میکنی دستمزد کارگر را هم به فوب خلیج فارس و کشورهای عربی محاسبه کنید!!!!!یعنی درآمد بالای 10میلیون تومان در ماه
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۶
غلامحسن الهام سخنگوی دولت اقای احمدی نژاد اگر میبود احتمالا میگفت شما که خودت و همسرت ماشین دارید اصلا نیازمند نیستید و باید یارانه تان هم قطع کنند!!!!!!!
عدم گسترش حمل و نقل عمومی و تولید ماشین با تکنولوژی ۵۰ سال پیش و تشویق برای افزایش جمعیت بی کیفیت و استفاده انها از ماشین های بی کیفیت منجر به افزایش سرانه سوخت می گردد. یعنی خود دولت مردها عامل افزایش مصرف هستند نه مردم.