چگونه آسمان را به ریسمان بستید. کمی به شعور خوانندگان خود احترام بگذارید. بهتر است به جای مجکوم کردن آقای وزیر و ژست حمایت از مردم کمی حودتان را نقد کنید.
یادم می آید اوایل دهه ۶۰ پزشکان هندی در ایران کار می کردند و خدایی چقدر متخصص و متعهد بودند به نظر من الان نیز باید همین کار را کرد تا برخی از این جماعت پول پرست درست رفتار کنند .
نظراتی که منتشر شده، نشون میده آقای وزیر بهداشت، واقعا عصاره فضائل جامعه پزشکان کشور هستند و هیچ ایرادی به کار ایشون وارد نیست. متاسفانه حرص و طمع پول چشم اکثر پزشکان جامعه رو کور کرده و به اونها احساس غرور و خودبرتربینی داده. بنابراین جای تعجب نداره که وزیر بهداشت کشور، توی برنامه تلویزیونی پا رو از حد مالش دادن فراتر بگذاره و بگه جان انسانها براش ارزش نداره و دلار رو خرج بیماران نمی کنه.
با سلام انتخاب آقای دکتر قاضی زاده هاشمی از ابتدا اشتباه بوده اولا یک وزیر با این همه ثروت که نمی تواند نداری و بدبختی افرادجامعه را باور کند .فقط این مصاحبه اخیر ایشان نیست که اینقدر توهین آمیز است شما صحبت های قبلی شان را هم ببینیدتو همین مایه هاست.انتخابهایی که ایشان در وزارتخانه انجام داده اند بعضا خیلی مشکل آفرین شده ما در وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی خیلی دردها از دست ایشان در سینه داریم اینجا وزارتخانه پزشکان است
با سلام بنده مسول محاسبه دستمزد پزشکان یا همون قاصدک یا کارانه هستم در یک بیمارستان دولتی شلوغ دریافتی پزشکان هرکز اونقدری که میگن نیست اگه چهل میلیون کار کنن و نمره درمان کامل بگیرن تازه بیست و نه میلیون بهشون میدن که از اونم مالیات کسر میشه یعنی حدود بیست و پنج تومن،هر چی بیشتر کار کنن پلکان شدیدتری بهشون میخوره و دریافتی کمتر میشه به نسبت ،و درنهایت سقف پرداخت شصت میلیون هست.خودمم هم کارمند ساده ام
تا وقتی تمام هزینه های وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی میره روی درمان و آموزش پزشکی وضع همینه
چرا در حوزه بهداشت کاری انجام نمیشه این همه برنجی که باعث سرطان و هزار تا مرز دیگه میشه
این اب و هوای الوده و هزار تا چیز دیگه که هیچ فکری براش نمیشه نتیجه اش این میشه که 4 تا پزشک بیان شاخ شونه بکشن که ایا 3 سال زندگی بیشتر ارزش هزینه میلیاردی داره یا نه
حتی آن درآمدی هم که به آن اعتراف می کنید در مقایسه با سطح متوسط دریافت ها و حتی از حقوق یک استاد دانشگاه هم بیشتر و ناعادلانه است. همه حاضرند از ایران کوچ کنند ولی این تنها پزشکان هستند که در مقایسه دیگر کشورها،ایران بهترین جا برای یکه تازی ایشان است.