اون موقع ک اقایان دولتی و پولداران غیر دولتی انواع و اقسام سرمایه گذاری در امارت میکردند و امارات شده بود واسطه گر ایران و تجارت جهان و امارات با این سرمایه ها و امتیازات امارات شد حالا بیاید تحویل بگیرید
اخه مورچه تو عددی نیستی. گنده لات شما امریکا هم نتونسته غلطی بکنه.با ده تا موشک سجیل اماراتی رو کره خاکی وجود نخواهد داشت.تو رسما از این حمله حمایت کردی و دخالت مسقیم امارات رو با این حرف ثابت کردی منتظر پاسخ ما باشید اینقدر ترسو و بزدل هستین فقط اگر یک موشک وسط امارات بخوره تو هزار تا سوراخ پنهان میشید.
انها تهدید کردن و عمل هم کردن ، علنی گفتند جنگ را داخل ایران میاریم ، الان سوال اینجاست که امنیت ملی خدشه دار شده ، کشتن چند تا دست نشانده افتخار نمیاره ، اونی که تهدید و عمل کرده هم باید امنیت ملیش متزلزل بشه
ایران یک راه راحت برای انتقام داره!از همینجا حمله موشکی به یمن!منظورم به نیروهای عربستان و اماراته.حمله به خاک این ها هم حساب نمیشه.امیدوارم انجام بشه.می تونیم صدها نفرشون رو به درک بفرستیم.
تابناک بچاپ!