مگه پاید از خط تولید خارج نشده بود پس چی شد ترا خدا یکی بگه چی شد یهو ما ملت ایجوری شدیم امریکا که میگه ما نیستیم پس کی اینجا واقعا مقصره به زبان ساده تعریف کنین نه قلمبه سلمبه
یعنی حتما باید موجودی فیزیکی محصول در این خودروسازان مشخص کند که چه تعداد احتکار شده و به بازار وارد نشده است ؟ مگر اینها صورت سود و زیان و عملکرد مالی در سال ، ندارند که توسط بورس بازرسی شده باشد ؟ در این صورتهای مالی ، منعکس می گردد که چه مقدار کالا و چه مقدار ملزومات در انبارها هست.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۲:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
مگر خریدن حسابرس برایشان کاری دارد اینها کل دولت را می خرند
تابناک جان بقدری فساد و رانت در کشور افزایش یافته که دیگر هیچ جمله ای قادر به بیان آن نیست . کلاه برداریها در سطح وسیع توسط شرکتهای دولتی و خصولتی در حال انجام است بطوریکه بیش از نیمی از کارخانجات کوچک در حال تعطیلی هستند . بعنوان مثال فلزات و از جمله فولاد و مس با تصمیم گیریهای نادرست وزارت صنعت و حمایت بعضی از نمایندگان کمیسیون اقتصادی مجلس به طور سرسام آوری به بهانه آزاد سازی قیمت و حذف رانت در حال افزایش قیمت هستند . سقف رقابت برداشته شده است ولی این شرکتها عرضه محصولاتشان را برای تولید کنندگان داخلی پایین می آورند تا رقابت سوری ایجاد نمایند . این هم نوعی کلاهبرداری میباشد . نمیدانم چه بگویم . تحریم داخلی شده ایم . به کجا داریم میرویم . نمیدانم در فکر مسئولین این مملکت چه میگذرد .
حریف مافیای خودرو نمی شویم . مگر اینکه مردم با نخریدن جدی پوزه این مافیا را به خاک بمالند نه اینکه برای خودرویی که تا دیروز خودروی مرگ بود صف خرید ایجاد شود و ظرف چند دقیقه این خودروهای مرگ با قیمت نامشخص و هیچ ضمانتی به فروش برسد.
پاسخ ها
حسی
||
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
خریداران و ثبت نام کنندگان از مردم نیستند از جرگه همین خودروسازان و از آدمهای اینها هستند والا 95در صد مردم پول قوت لایموت خود را هم ندارند
ناشناس
||
۱۷:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
خرسواری کنیم،!
وكالتي
||
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
البته مقصر مردم هستند و براي افزايش سرمايه حريص شده اند
یعنی کسی هم هست که باور کند در کشور فساد همه گیر نشده....
آخه 7000 خودرو رو نمیشه هر جایی (اونم توی سلفچگان )دپو کرد!!!! چه برسه به 160 هزار خودرو!!!!!!!!!!!!!! جوری که هیشکی خبردار نشه... و راست راست راه برن و بگن دشمن داره اغتشاش ارزی میکنه
والله بالله دشمن روحش از فتنه های داخلی خبردار نیست.