پس رسالت نمايندگي و قسمي كه خورده ايد دروغ محض است
علي بركت ا...
ناشناس
|
|
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
0
3
پاسخ
عذر بدتر از گناه
ناشناس
|
|
۰۹:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
0
1
پاسخ
حق نماینده؟!
ناشناس
|
|
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
0
0
پاسخ
نباید باشد
ناشناس
|
|
۰۹:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
0
1
پاسخ
آقای مطهری!
جامعه رشد لازم را پیدا کرده است . آنهایی که مخاطب شما در قبول یا رد صلاحیت تمایندگان هستند همگام با جامعه رشد لازم را پیدا نکرده اند.
ناشناس
|
|
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
2
0
پاسخ
حرف حساب ... هرچی می کشیم از عقب موندگی ما مردم عادیه !!!
محمد
|
|
۱۰:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
0
1
پاسخ
(( در پاسخ میگویم من با شفافیت حضور و غیابها و سفرهای نمایندگان و مانند اینها موافقم اما با شفافیت آراء آنها موافق نیستم زیرا جامعه امروز ما هنوز رشد لازم را در این زمینه پیدا نکرده است ))
جامعه چطوری رشد کرده رئیس جمهور و نماینده انتخاب کنه ولی نمیتونه رای نماینده رو درک کنه؟ من موندم مردم تهران با چه منطقی به شما رای دادن؟ کسی که دغدغه بازیکنان دو تابعیتی تیم های خارجی رو داره چرا باید نماینده کشور من باشه؟!!! جای شما تو فیفاست نه مجلس!!! در ضمن آقای مطهری نماینده حسن مدرس بود که حتی با وجود تهدید به مرگ شدن پای نظرش می ایستاد شماها که جرات ندارین مردم رو از رای هاتون مطلع کنین چجوری جلوی دشمنان میخواین دووم بیارین؟ یعنی فردا با کمترین فشار کشور های بیگانه رای هاتون رو عوض میکنین؟
ناشناس
|
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
0
0
پاسخ
آقای مطهری اساس کار را درست کنید نظارت استصوابی را حذف کنید اصل شورای نگهبان را اصلاح کنید نه بخاطر این مشکلات با شفافیت رای مخالف بلاشید!
باید نماینده فردی شجاع باشد و از گروه چپ و راست نترسد تا مردم او را حمایت کنند تا گروههای فشار و غیر دموکراتیک به حاشیه رانده شوند.