هرچی بیشتر میفروشن قیمت سهامشون بیشتر پایین میاد دوسالونیم پیش قیمت سهام سایپا 200 تومن بود الان 100 تومنه
پسرک فضول
|
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۴
1
9
پاسخ
بی انصافی هر دو کارخانه به حدی است که قابل تعریف نیست. هر دو کارخانه تحویل خودروها را به بعد دی ماه و با قیمت در زمان تحویل موکول کرده اند. ایرن خودرو که کاملا تحویل را برای 98 زده در صورتیکه تا یک ماه پیش تمام تحویلها سی روزه بود. این یعنی تلاششان برای افزایش قیمت قطعا در شورای الکی رقابت پذیرفته شده و پراید و تیبا با حداقل یک و نیم برابر قیمت مصوب فعلی به فروش خواهد رفت.
mahdi
|
|
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۴
1
8
پاسخ
برای اینکه مردم را عذاب ندهند اول پیش ثبت نام می کردند برای همه متقاضیان و سپس قرعه کشی انجام و اعلام می کردند در همین صدا و سیما.
روح و روان و جان مردم را پای کامپیوتر و لب تاپ و موبایل به بازی گرفتند. یعنی اینقدر بی کفایت هستند که نمی دانستند متقاضی زیاد است .
یا نه به ریش مردم می خواهند بخندند.
ناشناس
|
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۴
1
10
پاسخ
به والله دروغه. من خودم چندین بار امتحان کردم. اینا خودرویی برای فروش به ملت ندارن. اگه هم داشته باشند برای دوستان و ... است. وای بر روزی که ملت جان بر دست گیرند.
ناشناس
|
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۴
1
10
پاسخ
دقیقا 12:30 سایت رو رفرش کردم نشد چند بار ادامه دادم تا اینکه بعد از 15 ثانیه پیغام داد بازدیدکننده گرامی
مرحله نهم پذیرش انجام شد، مرحله بعد راس ساعت 12:45 انجام خواهد شد.
از صبر و شکیبایی شما سپاسگزاریم.
سوال اینه این مردم تا کی باید صبر و شکیبایی کنند در برابر اینهمه بی عدالتی ؟
آیا اصولا در برابر بی عدالتی باید صبر کرد یا مقابلش ایستاد و مقابله کرد ؟ اگر قرار بود صبر در برابر این مکندگان خون مردم کار ساز باشه تو این سالها باید اثر میکرد
مهرداد
|
|
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۴
2
9
پاسخ
سلام
چرا شرکت سایپا سپاسگزاری نکند؟
در عرض چند ثانیه خودرو های بی کیفیت (و تو دستشان باد کرده) را به فروش می رساند.
هر شرکت دیگری بود کلی امکانات جانبی مثلا سه سال بیمه رایگان یا خدمات کارت طلائی و... به مشتریان وفادارش اعطا می کرد.
ناشناس
|
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۴
1
6
پاسخ
همه چيز كلاه برداري از مردم هستش. صبح با اينترنت پرسرعت هرچه قدر تلاش كرديم وارد سايت بشيم نشد. براي چي ؟ براي خريد ارابه مرگ( پرايد خودروي ملي) . بيچاره مردم ايران.فقط بايد به خدا پناه برد از اين وضعيت.
ناشناس
|
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۴
1
2
پاسخ
آقا تو رو قرآن کامنت ها رو برای این خبر باز کن ببینیم کسی موفق شده ثبت نام کنه؟!
fasrhad
|
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۴
27
5
پاسخ
بنده ساعت 12 به سايت مراجعه كردم و پرايد 131 با بازه زماني ارسال دعوتنامه در هفته چهارم آذر ثبت نام كردم. در ضمن اينترنت بنده هم اصلاً پر سرعت نبوده. لطفاً خبرهاي كذب را انتشار ندهيد.
ناشناس
|
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۴
1
13
پاسخ
از مردم تقاضا میشود به هیچ وجه خودرو نخرید و سلامت وامنیت جامعه آیندهی خود را تضمین کنید
پاسخ ها
امیر
||
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۵
اگر 100 میلیونم بشه بازم اینا حمله میکنن و میخرن
خلایق هرچه لایق