مهدی
|
Canada
|
۰۸:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۹
اصلا اگر واحد پول کشور را به دلار آمریکا تغییر دهیم همه مشکلات حل میشود. دیگر نه دلار هر چهار سال یکبار گران میشود و نه کسی دلار قاچاق میکندمدیران وقت برای جمع آوری و مجازات دلار فروش ها میگذارد و نه لزومی دارد بانک مرکزی بابت چاپ اسکناس هزینه کند و نه حتی دیگر احتیاجی به بانک مرکزی داریم و کلا یعنی ایران میشود بهشت ...پس دیگه آقازاده ها هم آمریکا نمی روند .
ناشناس
|
Canada
|
۰۹:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۹
دولت باید مبنای نرخ wealth یا ثروت را از مبنای salary یا دستمزد تفکیک کند. واقعیت این است که شما اگر در فلان کشور ۳۰۰۰ دلار درآمد داشته باشید نمی توانید پس انداز کنید . در ایران معادل این عدد حدود ۳۰ میلیون تومان می شود که میتوان مبلغی را پس انداز کرد. پس بنابراین نرخ expenditure یا خرج هر کسی برمبنای واحد پول همان کشور باید محاسبه شود. نکته بعدی آنکه نباید قابلیت قاچاق از کشور را به کشورهای همسایه ایجاد کرد یعنی اگر دولت روی بنزین سوبسید می دهد و نسبت به کشورهای همسایه بسیار ارزانتر است این درست نیست و سوبسید در واقع هدر رفت درآمدی است که باید خرج مردم می شده. متاسفانه قیمت بنزین الان در ایران بسیار پایین است و هدر رفت شدید آن را باعث شده است.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۹
کارمندی و کارگری در ایران برده داری نوین است.خدا به سران قوا خیر بده که برده داری را نوین کردن.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۹
درود بر تابناک..‌لطفا اساتید حقل التدریس دانشگاه ها (مخصوصا علمی کاربردی) که با مدرک ارشد و دکتری حتی از کارگر هم کمتر میگرند را فراموش نکنید! تازه بسیاری از دانشگاه های علمی کاربردی همان مبلغ مصوب را هم نمیدند و کمتر پرداخت می کنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۹
چه فکر خوبی! چرا به عقل من نرسید؟ مرد حسابی ما اقتصاد نداریم.
حمیدخان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۹
یک پراید بی کیفیت 40 میلیون و یک قوطی 800 گرمی رب گوجه 11000 تومان! تا چند وقت دیکر گرانترین مهریه ، یک پراید پر از رب گوجه فرنگی خواهد شد!
امید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۹
بنده کارمند قراردادی زیر مجموعه وزارت کشور در یکی از استانها هستم از دل پردردمون بگم که گفتن از تهران نامه اومده که اضافه کاری نیست و پایه حقوقی فقط پرداخت شه. در نتیجه امسال دریافتی ما نسبت به پارسال ۱۵درصد کمتر شده و با حدود۱۰ سال سابقه کار و با مدرک فوق لیسانس ۱.۶ میلیون دریافتی دارم که پارسال حدود ۱.۹ میلیون بود. وقتی اعتراض میکنیم میگن ممکنه اخراج هم بشین
این بود شعار افزایش حقوق ۲۰ درصدی؟؟
فکر کنم امسال با کاهش حقوق و تورم شدید در واقع ۱۰۰درصد کاهش حقوق داشتیم به لطف دولت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۹
اون دوستی که می گه جمعیت زیاده. فوق العاده اشتباه می کنه ما کمترین نرخ رشد جمعیت رو داریم. یه روزی می گفتن جمعیت جوان دهه 60مشکل ساز شده. یه روز دیگه میگن جمعیت سالمند مشکل ساز شده و یه روزی هم خواهند گفت عدم وجود نیروی کار ارزان اگر مدیریت کارآمد نباشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۹
بچه نیارین تورو خدا و به بدبختا اضافه نکنین
شکرگزار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۹
چقدر ناشکر هستند مردم ایران! با حداقل حقوق می توانید ماهیانه 650 نان سنگک کنجدی بخرید (دانه ای 1500 تومان). یعنی روزی بیش از 20 عدد! برای هر نفر از یک خانواده 4 نفری بدون مهمانی و ریخت و پاش می کند نفری 5 عدد نان سنگک در هر شبانه روز. زیاد هم هست. نه؟ اصلا دولت بهتر است بر اساس نان سنگک حقوق حداقل را تعیین کند. نه بر اساس دلار شیطان بزرگ.
نظرات بیشتر