ای بابا چقدر زود دست به کار شدید. اجازه بدین چند نفر داخلش برن بعد تخریبش کنید هنوز زوده
محمود
|
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۵
0
0
پاسخ
ای بابا چقدر زود دست به کار شدید. اجازه بدین چند نفر داخلش برن بعد تخریبش کنید هنوز زوده
ناشناس
|
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۵
0
2
پاسخ
خاك بر سر ما با اين ... داريمون
"پروژه تجارت جهاني قصردشت شيراز هيچ نفعي به حال مردم و شهر شيراز نداشته و ندارد"
مسخره ترين جمله ايي كه شنيدم
ناشناس
|
|
۱۱:۳۷ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۵
0
0
پاسخ
پس از بروز اختلاف در طي چند سال گذشته، در بالاي سر محل احداث پروژه تابلويي نصب شده كه در آن به مجوزهاي گوناگون اخذ شده اشاره شده است. با اينحال شايعاتي وجود دارد كه چند مقام سياسي پشت سر آن هستند.
حقیقت
|
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۵
2
1
پاسخ
طبق مصوبه هیئت دولت، اصفهان پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی است.
جالبه بعضی از دوستان شیرازی هنوز توهم زده اند و فکر میکنند شیراز پایتخت فرهنگی ایران است!!!!
alireza
|
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۵
0
0
پاسخ
این پروژه درست است که نفعی برای مردم شیراز ندارد . اما باید دید برای اعضا شورای شهر شیراز و کمیسیون ماده 100 شهرداری دارد یا نه باید منتظر بود و نتیجه را دید.
ناشناس
|
|
۱۳:۲۴ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۵
0
1
پاسخ
خيلي ببخشيد اون روزي كه داشتن مجوز اين پروژه رو از شهرداري و .. ميگرفتن آقايون كور بودن كه ترافيك و مسائل اون منطقه رو ببينند ولي حالا كه طرف كلي هزينه رو دست خودش گذاشته يادشون افتاده كه شيتيل به ما نرسيد نه؟؟
ناشناس
|
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۵
0
0
پاسخ
این اخبار سبب شادی دشمن است وننویسید.
احسان
|
|
۱۴:۲۷ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۵
0
2
پاسخ
باید دید منظور آقایان در شورای شهر از "نفع مردم و شهر شیراز" چیست!؟ آیا هزاران شغلی که با ساخت همچین پروژه هایی ایجاد میشه، به نفع مردم نیست؟ حداقلش اینه که چند میلیارد پول داره تو شهر شیراز خرج میشه. اگه این پول و امثال اون بروند به کشورهایی مثل امارات و با آغوش باز مسئولین اونجا تبدیل به برج و هتل بشن و چرخ اقتصاد و توریسم اونها رو بچرخونند اون موقع به نفع مردم ماست.. درسته؟ ای وای برما!
بهنام
|
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۵
0
1
پاسخ
تخت جمشیدوحافظ و سعدی و ملاصدرا و... مربوط به شیراز هستند عزیزم نه اصفهان ،حالا اصفهان پایتخت فرهنگی شده؟