با سلام من خودم تاتو کار میکنم ودوره انرا در مالزی دیدم ،تمام این خطراتی که فرمودید ممکن است در دندان پزشکی هم انسان را مبتلا کند پس مردم دندان پزشکی هم نروند . من بیشت مشتریانم از قشر تحصیل کرده اند . خودشون بهتر از شما صلاح خویش میدانند .
ناشناس
|
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۳۰
3
3
پاسخ
نماينده مرجع تقليد به من گفت كه با تاتو داشتن در روي بدن ، غسل و وضو اشكال دار مي شود لذا به نظر مي رسد تمام كسانيكه تاتو كرده اند ،نماز خوان نيستند و بقولي مسلمان هم نيستند !؟
ناشناس
|
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۳۰
4
1
پاسخ
هر روز يك چيز جديد ميآيدو جواناني كه متاسفانه خود را خالي از فرهنگ مييابند جذب اين مسايل ميشوند. بنده روش حاج آقا قرائتي را مناسب براي ترويج فرهنگ سالم در بين جوانان ميدانم.
ناشناس
|
|
۱۶:۱۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۳۰
11
1
پاسخ
کسانی که دنبال اینطور برنامه ها می روند مشخصه چطور آدمهایی و با چه خصوصیات اخلاقی هستند. پس برای چی نگران سلامتی آنها باشیم؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۳:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
فقط اعدام
ناشناس
|
|
۱۶:۲۲ - ۱۳۸۸/۱۰/۳۰
0
0
پاسخ
مسئول جلوگیری کیست ؟
ناشناس
|
|
۱۶:۲۲ - ۱۳۸۸/۱۰/۳۰
0
0
پاسخ
خالکوبی پدیده غربی!؟
ناشناس
|
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۳۰
0
0
پاسخ
خبرنگار محترم تابناک بهتر است اول بداند که خالکوبی ترجمهٔ تاتو است.
ناشناس
|
|
۱۶:۵۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۳۰
0
0
پاسخ
با سلام
از سايت خبري خوب تابناک تقاضا دارم موضوع تخلفات در حرفه بنگاه معاملات ملکي را بررسي نمايند
ناشناس
|
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۳۰
0
1
پاسخ
همه کسانی که دیگران رو بخاطره شخصی ترین مسائل منع میکنند هنوز اندر خم یک کوچه هستند.
ناشناس
|
|
۱۷:۰۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۳۰
0
1
پاسخ
تا آنجا كه مي دونم زنان عرب در زمان حضرت محمد هم تاتو مي كردند (خال). مادر بزرگ من هم خال بود.