من موندم یک نفر پیدا نمیشه که بیچارگی ملت رو به گوش مسئولان برسونه ؟! ولله قسم ملت زیر فشار روحی و روانی و تورم ۱۲۰درصدی نابود شدن .
علی
|
|
۲۱:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۳
0
8
پاسخ
مگر علی مطهری چه گفته که به آقایان سیاست روزی برخورده و این مطالب ناروا را در مورد ایشان بیان کرده اند؟ آیا اینکه گفته باید کسی که با رأی مردم انتخاب شده یعنی رئیس جمهور از طرف مردم سخن بگوید آقایان را ناراحت کرده یا اینکه گفته باید مقامات نظامی تابع تصمیمات مقامات سیاسی باشند؟ همین دوستان اگر رئیس جمهور کس دیگری بود که دیدگاه سیاسی نزدیک به آنان داشت ، قطعا خودشان مشابه سخنان آقای مطهری را بر زبان می آوردند. ضمنا رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی و مرصاد و حرم ائمه متعلق به همه مردم هستند و هیچکس حق مصادره آن بزرگواران به نفع خود را ندارد.
ناشناس
|
|
۲۱:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۳
8
84
پاسخ
سیاست و درایت شهردار سابق از شهرداری بجا مانده از ایشان کاملا مشخص است
منتقد
|
|
۲۱:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۳
2
3
پاسخ
من با مذاکره با امریکا موافق هستم . اما استدلال یک عضو مجلس خبرگان به ان آیه قران عجیب است . نادرست است .
ان ایه می فرماید که به کفاری که می خواهند کلام خدا را ( نه کلام جمهوری اسلامی!) را بشنوند تا ایمان بیاورند امان بده تا بیاید و قران را بشنود و بعد او را به جای امنی برسان تا برود !!
این غیر از مذاکره کردن با کفار است
اما مذاکره و پیمان با کفار از مسلمات اسلام است
پیامبر با مشرکین و کفار پیمان بستند و بر سر ان هم ایستادند .
ناشناس
|
|
۲۱:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۳
3
122
پاسخ
مرفه بی درد کسیست که ۴۰ ساله از امکانات دولتی استفاده میکنه و از بودجه بیت المال ارتزاق میکنه و به هیچ کس پاسخگو نیست ؟! ماهیانه حداقل ۸۰۰ میلیون تومان هزینه بعضی از روزنامه ها است
ناشناس
|
|
۲۱:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۳
0
92
پاسخ
مرگ بر وضعیت موجود
ناشناس
|
|
۲۱:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۳
1
78
پاسخ
وقتی مملکت بجای شایسته سالاری بوسیله فامیل بازی اداره میشه چه انتظاری دارین
برادرزاده عراقچی بخاطر کدام تواناییش رفته بانک مرکزی بغیر اینه فقد بخاطر رابطه بجای زابطه
بعدم میگیم چرا به اینجا رسیدیم
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۶:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۴
ضابطه
سینه سوخته
|
|
۲۱:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۳
0
106
پاسخ
فقط مسیولین بدونند هنوز ماه نصف نشده از ۲ میلیون حقوقم ۱۱۳ هزار تومان مونده؟! خدا برای اون کارگر یا کسی که شغلی نداره بسازه ؟!
ناشناس
|
|
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۳
5
72
پاسخ
آبروی هر چی نمایندگی است را بردند این وکیل الدوله ها
hamid
|
|
۲۱:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۳
7
41
پاسخ
اقای روحانی منشور شهرودی رو که دادید وشتید خوندید؟اقای عراقچی با برجام به مردم لطف کردید و احتمالا هدیه اش سمت برادرزاده گرام بوده؟.اقای عمتی شما چوب لاچرخ دولت می کنید با دولت به ریش مردم بخدید.