چه قدر جای تاسف داره که وزیر فرهنگ و ارشاد ایران بیاد به جای دفاع از مطالباتی حوزه فرهنگی که خواسته های به حقی دارن با رویکرد پوپولیستی از زیر بار مسئولیت خودش شونه خالی کنه و بگه الان اولویت کشور مثلا کنسرته ، اینکه یه هنرمند محبوب میخواد تو اوضاع شرایط امید به جامعه بده با برگزاری کنسرت رایگان این وظیفه شماست که پیگیر باشی این اتفاق برای مردم اکثر شهرهای ناامید ایران بیفته تا بلکه حس امید و شور نشاط به مردم برگرده ، آقای وزیر محترم شما باید یاد بگیری که از مطالبات به حق هنرمندا دفاع کنی نه اینکه تو حوزه ای که به کاره تو مربوط نیست ورود کنی. بخشی عظمی از دلزدگی مردم از این دولت محصول شما وزرای نا کارآمده که دقیقا برای حوزه های مسئولیتتون کاری نمیکنید...و تازه تیکه به نمایندهای میندازی که دارن پیگیربازگردوندنه شادی و نشاط در جامعه میشن.
این سایت متعلق به کیست؟اوج بیچارگی انجاست که جرات نکنی حرفی که مخالف ایده وحرف توست را منتشرنکنی منکه ازکنتشرنکردن نظرم به خدا خوشحالم چون به این نتیجه رسیدم که حرفها ونظراتم مهم است عدوشودسبب خیراگرخداخواهد.
1- باید با دنیا مدارا کرد. اعتماد دنیا را جلب کرد.
2- باید ضابطه به جای رابطه حاکم باشد. این پسر اونه، اون داماد اونه....بدون کنترل و یلخی مملکت را به فنا می دهد.
3- هر کسی اعتراض و انتقاد می کنه دشمن ندانیم. از فکرش کمک بگیریم. این کشور مال همه است نه مال عده خاص.
4-بساط ریاکاری کنده شود. آقایان با مردم رو راست باشند. مردم فرق آدم درست و آدم ریاکار را می دانند. اگر مسئولین به 20% گفته هایشان هم عمل کنند مردم دلگرم می شوند. ولی شاهدیم که ایشان در سخنرانی چیزی افاضات می کنند ولی در عمل طور دیگر. این را مردم می فهمند. ولی چه سود که مسئولین نمی فهمند که مردم می فهمند.
5- بجای فرافکنی و شانه خاله کردن از مسئولیت و انداختن علت مشکلات به دوش خارج و غرب، به خودمان بیائیم و قبول کنیم که ریشه خیلی از مشکلات از ناکارامدی و بی برنامگی مدیران و مسئولان خودمان است.
6-تمرکز به کشور خودمان و استعدادهای خیلی زیاد خودمان باشد. اگر کشوری آباد و قدرت مند داشته باشی، کشورهای دیگر خودشان برای شناخت دلایل قدرتمندی شما سرازیر می شوند و لازم نیست برای شناساندن خودت میلیاردها هزینه کنی و نتیجه اش هم بی اعتمادی دیگران باشد چون ایشان هم تفاوت رفتار و شعارهای صرفا آرمانگرایانه را می فهمند.
اینهمه حکومتها آمدند و رفتند مگر ایران تجزیه شد؟ قاجار و رضاشاه و محمدرضا شاه رفتند آیا ایران تجزیه شد؟ جنگ داخلی اتفاق افتاد؟ تجزیه طلبی صفتی که در ذات مردم هست مثل مردمان بالکان و اروپای شرقی که همدیگر را نمیتوانستند تحمل کنند در ایران همیشه همبستگی ملی وجود داشته. بیجهت مردم را بنفع اختلاسگران مرعوب نکنید
چطور است بوی کودتای علیه دولت واکثریت مردم را نمی نشوید !!!؟؟!!!بنده خدا مطهری یه حرف درست و منطقی و تاریخی را زد روزنامه های طرفدار و معلوم الهویت به این فرزند پاک و شجاع ایران را چه نسبت های ناروایی که لایق خودشان است را ندادند!!!!!!!!!
تابناک جان یه چند سوال از مردم بپرس که مشکل فعلیه مملکت الان درحال حاضر چیه ۱اقتصادی۲کنسرت ۳بیکاری ۴ محاکمه سریع براندازان البته اگه در ب سایتتونو نبندن باتشکر واقعا جراتشو داری قهرمان ملی