دکتر جمشید وحیدا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۸
بکار بردن واژه پارلمان در متن فوق صحیح نیست زیرا در سیستم های حکومتی که قوه مقننه از دو رکن یعنی مجلس شورای ملی و مجلس سنا تشکیل میگردد به مجموع دو مجلس پارلمان و بهر یک از دو رکن تشکیل دهنده آن مجلس گفته میشود.( مجلس شورای ملی و مجلس سنا .).
امید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۸
متاسفانه نیت اولیه اکثر نمایندگان برای تصاحب صندلی پارلمان قدرت طلبی و ثروت اندوزی برای خودشان و اطرافیانشان است. اکثرا در حال بده بستان هستند. به مردم و مملکت کاری ندارند و فقط دنبال منافع خودشان هستند
جمشید نوری
|
United Arab Emirates
|
۱۷:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۸
تابناک عزیز، پیشنهاد بنده اینه که اسامی نمایندگانی که پیشنهاداستیضاح میدن و بعدا امضاشون رو پس میگیرند جهت شفافیت و تنویر افکار عمومی در معرض دید مردم عموم قرار بگیرند در اینصورت بسیاری از آنان از استفاده از چنین ابزاری برای مقاصد شخصی خود احتیاط خواهند کرد،خواهشا در صورت امکان مقاله ای در این رابطه منتشر کنید.