سد گتوند فقط برای نابودی بوده و کار کاملا عمدی بوده است
محسن
|
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۹
0
0
پاسخ
لطفا سکوت.
امین بدیعی
|
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۹
0
1
پاسخ
بابا یک نفر تکلیف ملت را با این آقای همه چیز دان و آگاه به همه امور روشن کند ! اگر مطلع بودی چرا حالا که یارو گذاشته رفته تو بوق میکنی ؟ خلاصه این سیزده نفر سکه ها را جمع کردند و بردند یا سلطان سکه با خرید 50 تن سکه ؟ بعدش هم خارجی بیاد سکه بخره که چی بشه ؟ مگر اینکه چند وقت دیگه بگی ریالها یا دلارهایی که با خودش آورده بود تقلبی بود !
ناشناس
|
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۹
0
0
پاسخ
13 سعودی هرچه ارز و دلار بود خریدند
3 میلیون و 500 هزار سکه به عراق رفت!!!!!!!!
یعنی مرزهای کشورتا این حد بی حساب و کتاب هستند!؟!؟!؟
پس چطوری امنیت کشور به این خوبی برقرار شده است؟؟؟
ناشناس
|
|
۱۰:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۹
0
1
پاسخ
آقایون،داداشام،درمورد خبر سکه ها همه سرکارن به جان خودم،اینا میخوان گندی که زدن رو بندازن گردن یکی دیگه،بانک مرکزی ودللال های دولت، خودشون با مافیا،آقازاده هاوسلاطین زدوبند کردن،حالا میخوان خودشونوتبرئه کنن.
ناشناس
|
|
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۹
0
0
پاسخ
برخورد صدا و سیمای میلی با ماجرای مائده مردم ایران را دلسرد کرد. واقعا در شرایطی که دزدها با افتخار خیانت می کنند آسیب به شان یک نوجوان برای توجیه کم کاری و ضعف شما مایه ننگ است.
رفیق
|
|
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۹
0
0
پاسخ
واقعا این قدر ما ضعیف هستیم که سعودی ها براحتی هرکاری می خواهند انجام می دهند!!!!
نسرين
|
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۹
0
1
پاسخ
داستان تخيلي ميگن كار خودشونه سر مردمو شيره مي ماليد
ناشناس
|
|
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۹
0
0
پاسخ
دزدان و قاچافجیان واقعی در کشور خودمان هستند و هر کار دلشان بخواهد می کنند و با ساختن انواع دروغ آنها را به خارجیها نسبت می دهند .
ناشناس
|
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۹
0
4
پاسخ
در مورد شوري آب سد گتوند بايد بگوييم ايجاد پتوي رسي مضحك ترين نظريه بوده است گرچه آن را هم به گردن كارشناسان خارجي انداخته اند. تصور اجراي چنين طرحي مانند آن است كه بگوييم تكه اي سنگ نمك را در پتو بپيچيم و در آب بيندازيم و بگوييم با اين روش ديگر آب شور نمي شود.