ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
آقای روحانی خسته لجباز و بی اراده هستند.
ایشونو برکنار کنید...تمام
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
الحق که تمام صفات ایشان را بدرستی گفتید
تاب
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
اگر تحریم‌های آمریکا بیشتر گردد اوضاع از این هم وخیم تر می گردد.
بعد می گیم آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند.
حمید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
دولت چاق و پیر سرگذشت فقارت و بدبختی بازنشتگان و بی خیالی دولت است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
اولین اصلاح باید در سازمان برنامه باشد. متاسفانه سازمان برنامه از به هم ریختگی مدیریتی در رنج است. متاسفانه طی سالهای اخیر هزینه های جاری همه بودجه را بلعیده و بودجه عمرانی یک بدهی و اوراق خزانه وصل شده است. بحران های موجود در خصوص برق٫ آب ،‌صندوق های بازنشستگی،‌یارانه های بی هدف، مصرف بی رویه حامل های انرژی، طرح سلامت و ..... ناشی از کارکرد ضعیف سازمان برنامه می باشد. رئیس سازمان برنامه فردی سیاسی است و قطعا سخنگویی دولت نمی تواند وظیفه سازمان برنامه را انجام دهد و تصمیم های اساسی بگیرد.
ناشناس
|
Japan
|
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
همه ی آنهایی که دستشان میرسد در تکاپو هستند تا در این آشفته بازار بارشان را ببندند.عده ای مایحتاج مردم را در عراق و افغانستان تبدیل به دلار 8000 میکنند ، عده ای با دریافت ارز 4200اقدام به واردات چیزی غیر از تخصصشان میکنند تا بتوانند آنرا به دلار 8000 تومان تبدیل کنند.عده ای پاس گل به ترامپ میدهند ،عده ای با استفاده از عقل خدادادی وزیر به پول باد آورده میرسند ،عده ای و عده ای . . . . . .
وما منتظریم که کابینه تغییر کند تا شاید ، شاید شوکی حتی کاذب به اقتصاد وارد کند.آنهم توسط رییس جمهوری که مانند وزیر صنعت و رییس بانک مرکزی اش ،کک اش هم از این بحران اقتصادی نمیگزد.و در روزهای بحرانی با عدم قاطعیت و سکوت باعث به باد رفتن چندر غاز پول و حقوق سطح پایین مردم که با 8یا 10 درصد تورم لحاظ شده ،میخواهند زندگی بخور و نمیرشان را اداره کنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
برادر همین شما دوره بعد شناسنامه بدست تو صف منتظری تا نوبتت بشه. آره داداش من.