ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۶
اي شمايي كه كارمندي و صبح خيلي زود كه هوا تاريكه از خونه ميزني بيرون .
خيلي مراقب خودت باش . مراقب زورگيرها باش ، چون اون موقع صبح كه هوا هنوز تاريكه ، دست به خيلي كارها ميزنن . . . .
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۶
کلا تو تابستون ساعات کار ادارات و بکنن 9 تا 12 مگه تو ادارات چه کاری انجام میشه اتفاقا کلی هم به نفع کشوره انرزی هم کمتر مصرف میشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۶
ساعت کاری که نه ولی بهترِ بگیم ساعت بیکاری کارمندان دولت از 6 صبح تا 14 تغییر کرده است .
ahmad
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۶
امروز اتوبان حکیم واقعا خلوت و عالی بود گرچه تعطیلی دوشنبه هم موثر هستش ولی اینگه ساعت شروع رو بردن جلو خیلی از پیک ترافیک کم کرده. الان یک سال بود که واقعا من از وضعیت ترافیک تهران نا امید شده بودم و از صبح ساعت 7 که ترافیک شروع می شد دیگه تا ساعت 9 شب همینطور ادامه داشت و فقط پیش از ظهر کمی تراکمش کم می شد ولی میشه با پیاده سازی چنین طرحی به راحتی ترافیک رو تقسیم کرد. مثلا بگن شرکت های خصوصی 1 و نیم ساعت بعد از دولتی ها کارشون رو شروع کنن و دولتی ها هم همین 6 صبح باشن.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۶
باید ساعت کاری را کم میکردند تا در مصرف برق و انرژی صرفه جویی بشه مثلا 8 تا 2.30
اميد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۶
دوستان خيلي تند و عجولانه قضاوت نكنيد. بحران بي آبي ، خشكسالي ، گرماي بي سابقه هوا همه مسئولين را درگير كرده. از يك طرف نميخاهند بي آبي و بي برقي براي مردم پيش بياد . از يك طرف به سوء مديريت مردم در مصرف انرژي فكر ميكنند از يك طرف توجه به تحريمها دارند و از يك طرف بي ثباتي اقتصادي. حق بديد با اين همه چالش مديريت مملكت سخته . ولي ما ميتونيم فقط با يكم مديريت در مصرف ، يكم همراهي با مسئولين و يكم صبوري بيشتر بخشي از اين فشارها را از روي دوش انها برداريم. من بابا برقيم .بخدا توليد انتقال و توزيع برق خيلي سخته . لطفاً ما درست مصرف كنيم و اشتباهات را به مسئولين تذكر بدهيم.
ناشناس
|
United States
|
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۶
پیشنهاد میشه کلا تعطیل کنم ....دنیا به ما می خنده
میترا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۶
سلام. بدون فکر تصمیم گیری شده. فکر تعداد خانم هایی که در تهران شاغل هستند و بچه کوچک دارند که باید به مهد بروند و افرادی که از اطراف تهران و کرج برای کار به تهران می ایند را اصلا نکرده اند. این طرح ها برای شهرستان ها که ترافیک نیست و تعداد خانم های کارمند کمتر است جواب میده اما برای تهران فقط مشکل درست می کنه. طرح را صد در صد یک شبه و بدون فکر و تامل اجرا کرده اند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۶
میگم اگه یادتون باشه چند سال پیش با افتخار میگفتن به جایی رسیدیم که برق صادر میکنیم الان کمبود برق داریم ... این سوء مدیریته یا سرکار گزاشتن مردم و سیاست تب و مرگ
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۶
تو محله ما خیلی وقتها آب از 12 شب تا 7 صبح قطع میشه! ساعت کاری 6 و نیم صبح تا 1 و نیم ظهره! بر قم ساعت 2 تا 5 عصر قطع میشه! بعضی وقتها هم این سه اتفاق به طرز عجیبی با هم همزمان میشن! تازه ساعت 8 صبح تا 4 عصر هم اتوبان منتهی به منزلمون در حال تعویض آسفالته و یک راه تک ماشین رو باز میمونه و راه های دیگه هم باز به همین ترافیک اتوبان ختم میشن!
خوب اینهمه برنامه ریزی نمی خواد که! یکدفعه مارو بندازین تو چاه فاضلاب استحماممون بدین که مقصود زودتر حاصل بشه!