عجبب......
رئیس مجلس با استیضاح وزرا مخالفتی نداشته و فقط معتقد است این استیضاحها باید نظاممند و دقیق باشد که رأی نمایندگان را جلب کند!
ناشناس
|
|
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
0
1
پاسخ
بزرگوار اصلاح کابینه مشکل حل نمیکند در اطراف دولت ادم کاردان وجود ندارد الان شریعتمداری میره یکی مثل نعمممت زاده میاد
علی
|
|
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
0
2
پاسخ
یه سوال کلی....اگر کلا مجلس نبود کدوم کار مملکت لنگ می شد؟؟؟؟
ناشناس
|
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
0
2
پاسخ
سرگرمی جدید..ترمیم کابینه
ناشناس
|
|
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
0
2
پاسخ
فراکسیون امید شرم کنه از مردم واقعا باید خجالت بکشه .
حسن جان
|
|
۰۰:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
0
2
پاسخ
برق ما دو روزه داره میره و هر دفعه 5ساعت.محله ما در میدان آزادیه.بچه چندماهم تو خونه از گرما عین ماهی له له میزنه.برق هم که میره پمپ خونه هم از کار میافته آب هم نداریم.هیچ کدوم از تلفن های اداره برق هم پاسخگو نیستن .لطفا پیگیری کنید مسئولین که خوابند.
ناشناس
|
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
0
2
پاسخ
ای بابا تابناک تو هم توهم می زنی
نمایندگان مجلس الکی و آبکی طرح استیضاح را مطرح می کنند و بعد با وزرای استیضاح شونده یک سری امتیازاتی را می گیرن آخر سر رای به عدم استیضاح می دهند
فراکسیون امید بهتر است نامشان را عوض و نامید بگذارند
قاسم
|
|
۰۹:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
0
2
پاسخ
چرا این بنده ی خدا اینقدر عجوله از چهار سال که یک سالش رفت سه سال دیگش هم سریع میره عجله نکن جوش نزن یک وقت خدای نکرده میچایی میفتی رو دستمون .
رئیس مجلس با استیضاح وزرا مخالفتی نداشته و فقط معتقد است این استیضاحها باید نظاممند و دقیق باشد که رأی نمایندگان را جلب کند!