سلام. اولا اینکه اعت کار مفید کارمندان 20 دقیقه در روز است با نظر درست نمی رسد. اگر واقعا هست منبع این خبر، و موسسه آماری که این تحقیق را انجام داده باید مشخص شود وگرنه به صرف اینکه : گفته می شود ...... نمی توان اخبار اینچنینی را باور کرد. مثلا کارمند بانک 20 دقیقه کار می کند؟ معلم 20 دقیقه کار می کند؟ پرستار 20 دقیقه کار می کند؟ این مطلب از نظر عقلانی هم شک برانگیز است.
دوم اینکه با افزایش ساعات کاری، تنها نارضایتی شغلی که پدیده ی رایجی در بین بسیاری از کارمندان هست را تشدید می کند و تاثیر دیگری به نظر من ندارد.
سوم اینکه در همه ی دنیا کارمندان 5 یا حتی 4 روز ر کار می روند تا آخر هفته فرصت استراحت و بازیابی قوای خود را داشته باشند اما در ایران عموم ادارات (به استثنای تهران) پنجشنبه ها هم باز هستند و این باعث عدم کارایی کافی کارمندان در روزهای کاری هفته می شود.
با این میزان بهرهوری که ماشاء الله ادارات ما دارند اگر 10 ساعت دیگر هم به ساعات کاری کارمندان اضافه کنند فایدهای که ندارد هیچ تازه به ضرر کشور هم هست. مصرف آب و برق در ادارات و استهلاک وسایل و ابزارهای اداری و ایجاد ترافیک ناشی از رفت و آمد کارمندان و اتوموبیلهای اداری تنها بخشی از این مضرات است. من فکر میکنم اگر میشه حتی ساعات اداری را هم کاهش بدهند باز جلو ضرر را میگیرند.
با سلام. به نظر من بیش از نیمی از کارمندان ادارات باید تعدیل شوند و به آنها فقط حقوق ماهانه مثل بازنشستگان پرداخت شود. در این صورت خیلی از مخارج دولت کم می شود. چون این افراد در محل کار علاوه بر استفاده از امکانات دولتی و اخذ پاداش های مختلف از جمله اضافه کار، عملاً کاری انجام نمی دهند و فقط سربار دولت هستند.
در کشور هلند، وزارت کشاورزی که به عنوان مهم ترین وزارتخانه این کشور است، چون هلند بزرگترین صادر کننده گل دنیاست، تعداد کارمندانش با وزیر 9 نفر هستند این در حالی است که یک اداره شهرستان در یک شهر کوچک نزدیک به 100 نفر نیرو دارد، حال تعداد نیرو در اداره کل استان و وزارتخانه در مرکز بماند!!!
اتفاقا مقایسه میزان تعطیلات و بازده کارمندان در ایران نشان دهنده این است که ب ای افزایش بهره وری باید ساعت کار کارمندان کاهش و تعطیلات افزایش یابد.
الکی برلی خودتان طرح های ساده لوحانه ندهید. با افزایش ساعت کار دردی دوا نمی شود و فقط به مردم و کارمندان فشار بیش تری وارد می شود.