نظر شما کاملادرست است.الان بسیاری ازکارمندان کارزیادی ندارن که بعضا بخاطر جذب زیادکارمند یا حجم کاری کم دریک واحد میباشد.افزایش ساعات کاری تاثیری ندارد وباعث نارضایتی میشود ووضعیت بدتر میشود.نیروهارا سازماندهی کنند وکیفیت رابالا ببرند بهتراست
با سلام.
تنها راه برون رفت از شرایط فعلی آن است که تمامی متولدین دهه 30 تا 40 از مدیریت کشور کنار گذاشته شوند و مدیریت های کلان کشور به جوانان 35 تا 45 سال واگذار شود و البته از بین جوانان نیز نخبان در اولویت باشند نه آقازادگان همان دهه 30 تا 40. در این کشور شایسته سالاری تنها در حد حرف است و رابطه سالاری در حد اعلی. به قول امیرکبیر مملکت داری با توصیه عمه و خاله نمیشود. با نگاهی به انتصابات میتوان دید که مدیریت ها به توصیه نمایندگان مجلس ، ائمه جمعه ، سرداران و امیران و... صورت میگیرد. بزرگی میفرمایند اگر میخواهید جامعه ای را سرنگون کنید نخبگان را به امور خرد و ابلهان را به امور بزرگ بگمارید.
بهترین راه اینه که کارمندانی را که توان و انگیزه کارکردن ندارند با بیست سال سابقه بازنشسته کنند تا نیروهای جوان با انگیزه یا تحصیلکرده شروع بکار کنند البته قبل از اینکه منابع صندوق های بازنشستگی کاملا به چپاول بره اینطوری مشکل دوقشر جامعه حل میشه کارمندان بی انگیزه و جوانان بی کار
برام سواله یک کشوری مثل سوریه و یا افغانستان که چندین ساله در جنگن و فقیرن و اقتصادی ندارن پس چجوری دلارشون و ارزشون ثابت مونده !!!!! یک جای کار میلنگه بعد ها میفهمین یک عده دارن سر همه ماها رو مچل میکنن و یک عده مسعول بی سواد هم بی خبر از دنیا شخم میزنن به اقتصاد و اصل کاری ها بعد ها از کانادا سر در میاورند و به ریش من و شما می خندند.... عجیب بوی خیانت میاد
تا وقتی که سود شرکتها و کارخانه ها فقط بره تو جیب چندتا مدیر و مسیول و کارگرها وکارمندها مبلغ ناچیزی بگیرن که کفاف زندگی رو نمیکنه وضع مملکت همینه . حالا ساعت کار رو بکنن ۱۸ ساعت در روز.
الان تو دستگاهی که بنده کار می کنم ساعت دو چهل و پنج دقیقه تعطیل می کنیم، نهار بهمون نمیدن، ما هم یه سره تا این ساعت کار می کنیم، اگر مثلا یه ساعت در روز اضافه بشه اولا برابر قانون باید نهار بدن، اگرم ندن ما که مجبوریم با خودمون نهار بیاریم، پس یه ساعت رو باید تعطیل کنیم برای صرف نهار، عملا یک ساعت اضافه با یه ساعت نهار خنثی میشه ، حالا مصرف برق و آبو و غیره که تو این یه ساعت اضافه میشه جای خود. معلومه هیچ کارشناسی تو طرح ها انجام نمیشه و آدم ناامید میشه با این پیشنهادات
ما به تولید کالا و رونق تجارت نیاز داریم نه کارمند
کارمند فقط با کاغذ بازی جلوی رونق اقتصاد کشور رو میگیره
ارباب رجوع رو هم خسته و بیمار میکنه
درمان کشور ما فقط تولید کالا و محصولات متنوعه
اصلا اقتصاد یعنی تولید و لاغیر
کارمند یعنی بزرگ شدن پیج و خم اداری و مانع تولید شدن و هدر رفتن انرژی مردم
اين پيشنهاد بيشتر براي رد گم كردن است. وقتي يك چرخهاي ناكارآمد باشد هر چه بيشتر هم تلاش و تقلا كند اتفاق خاصي نميافتد و ايبسا ناكارآمدي بيشتر ميشود. اگر دولت ميخواهد كاري بكند بهتر است هيچ كاري نكند يا حداقل كاري كه مربوط به او نيست را انجام ندهد. كار را به خود مردم واگذار كند نه اينكه دائما تعداد كارگزاران ناكارآمد خود را افزايش دهد و بر تعداد كارمنداني كه از صبح تا شب به دور خود ميچرخند بدون داشتن راندمان افزايش دهد.
پيشنهاد ميكنم:
1. دولت اراده كند كه كار درست انجام دهد.
2. از فناوري اطلاعات استفاده كند و هر چه ميتواند فرآيندهاي خود را ديجيتال كند. البته قبل از آن يا همزمان فرآيندها را اصلاح كند.
3. كاري كند كه وصل شدن به ساختارهاي سازماني دولتي جذابيت نداشته باشد و اين اتفاق نميافتد مگر اينكه كار مردم را به خود مردم واگذار كند.
4. با بخش خصوصي رقابت نكند. باور كنيد اين رقابت اصلاً جوانمردانه نيست.
5. بهره گرفتن از مشاوران كار بلد خارجي هم بد نيست. تجربه تيم ملي نشان داد كه اگر يك مربي باسواد باشد و اجازه كار كردن داشته باشد نتيجه ميتواند خارج از تصور باشد.