مشکل اینه که منابعی که شما بهش ارجاع دادی، یه عمره که میگن دروغگو هستند و دارن به مردم دروغ می گن.
پس اگه شما به این منابع ارجاع دادی پس قبول داری که حرفشون درست هست و می خوای خواننده رو قانع کنی که حرف های شما هم درست هست.
پس باقی حرف ها و صحبت های همون متابع شما هم درست هست.
من دیگه حرفی برای گفتن ندرام ...
از قدیم گفتن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است. چرا کشور بحران زده و تحت تحریم های گسترده ایران رو با ابرقدرت های اتمی مقایسه می کنید؟ اگه امریکا و سایر کشورهای جهان اولی بذل و بخشش می کنن حداقل نتیجه اش رو هم می بینن و مثلا اسرائیل در طول تمامی ادوار همه جا از امریکا حرف شنوی داشته و هیچگاه بر علیه امریکا حرفی نزده.
ولی فلسطینی هایی که توسط مقامات ایرانی تطمیع می شوند حتی حاظر به اجرای بازی دوستانه و تدارکاتی با تیم ملی کشورمان نیستند. داستان دور ریختن خون های ارسالی توسط ایران برای آنها هم که زبان زد است. بعلاوه هر گاه سران کشورهای اسلامی جلسه ای داشتند و در باره جزایر سه گانه خلیج فارس صحبتی بوده ، مقامات فلسطینی و لبنانی بر علیه منافع ایران رای داده اند.
هزاران مثال و مورد دیگر هم هست و همگان می دانند. بهتره سرتونو مثل کبک تو برف نکنین و کلاهتونو بالاتر بزارین تا واقعیت ها رو ببینین
مقاله بسیار ضعیف و کوته فکرانه. تنها چیزی که در این متن خوانده میشود اینست که چون فلان کشور ها به دیگران کمک میکنند، ما هم باید پول را از مملکت بفرستیم سوریه و عراق و لبنان و یمن. بد نبود به اوضاع نابسامان اقتصادی و تورم لجام گسیخته داخل و مقایسه با کشور های کمک کننده دیگر اشاره میشد. آمریکا بزرگترین اقتصاد جهان است و مقایسه آن با اقتصاد بسته و بسیار کوچک ایران ساده لوحانه است. بودجه دفاعی امریکا در سال 2018 بیش از 600 میلیارد دلار بوده در حالیکه درآمد سالانه نفتی ایران حدود 30 میلیارد دلار یا حتی کمتر است. آیا چون آمریکایی ها توان کمک کردن به کشور های دیگر را دارند (صحیح یا ناصحیح)، ما هم باید نان این مردم را در سفره ی بیگانگان بگذاریم؟
تصور می شد که نویسنده استدلال منطقی بیاورد. با این استدلال دزدان و مخصوصا دله دزدان!!! را هیچ مجازات نکنید زیرا استدلال آن ها این است که میلیارد میلیارد از بیت المال را می دزدند ما هم دله دزدی می کنیم!!
سلام
به جز موارد بالا کمک های ایران به کشوری مثل لبنان کمتر از تصورات موجود است که متاسفانه بنا بر ملاحظات بسیار، منتشر نمی شود.
مردم لبنان مردم فقیری نیستند!
حدود 3 برابر جمعیت کنونی لبنان خارج از لبنان زندگی می کنند و طی سال های فروپاشی امپراتوری عثمانی تاکنون به کشورهای دیگر مهاجرت نموده اند!
یک گروه از این مهاجرین لبنانی که اتفاقا بیشتر هم شیعه هستند در آفریفای جنوبی جزو معدنکاران شاخص آن کشور هستند.
یک چهره ی شاخص دیگر از مهاجرین لبنانی کارلوس غصن مدیر عامل اتحادیه ی معظم رنو-نیسان-میتسوبیشی هست.
بسیاری از این مهاجرین سرمایه گزاری های بسیاری در لبنان انجام داده اند و بسیاری دیگر نیز کمک های فراوانی برای خانواده ی خود ارسال می کنند!
به جز این لبنان یک کشور زیبای توریستیست و بیروت از دیرباز به عروس خاورمیانه شهره بوده است.
یا حق
مقاله شما را تمام و کمال خواندم. مستنداتی که آورده اید را هم بعضا در نشریات دیده ام. یک فروق اساس بین کمک آن کشورها با ایران دارد.به هردلیل مردم آن کشورها مثل مردم ایران معترض به اقدامات دولت خود نیستند .معنی آن این است که مردم ان کشورها کاردولت خودرا تایید میکنند ولیکن مردم ما -به هردلیل - تایید نمی کنند. ازمنظر حقوقی دولت برآمده از ملت و پاسخگوی آن است. اگر فکر میکنند این معترضین اکثریت نیستند در آن صورت در این موضوع خاص کار و سیاست دولت را به آراء عمومی بگذارند .اگر رای آورد با خیال راحت انجام دهند اگر رای نیاورد حق این کار را ندارند.
پس اگه شما به این منابع ارجاع دادی پس قبول داری که حرفشون درست هست و می خوای خواننده رو قانع کنی که حرف های شما هم درست هست.
پس باقی حرف ها و صحبت های همون متابع شما هم درست هست.
من دیگه حرفی برای گفتن ندرام ...