يكي نيست به اين رئيس جمهور عراق بگه اگه اين قرار داد قبل انقلاب امضا شده و بعد از آن اعتبار ندارد پس تكليف ما با سرزمين عراق كه سالها پيش متعلق به ايران بوده هم مشخص ميشود. هر طوري با منطق آنها حساب ميكنم ميبينم كل عراق با كشور هاي همسايه اش زماني جز خاك ايران بودند. پس بايد به ما ملحق شوند وگرنه ما به آنها ملحق ميشويم.
ناشناس
|
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
0
0
پاسخ
بهتراست بجاي ادعاها درباره اخذ غرامات از اشغالگران جنگهاي اول ودوم جهاني كه هرگز شدني نيست به فكر گرفتن غرامت ازدولت فعلي عراق باشيم.واز تهديدات آنها سر يك حلقه چاه نفت نهراسيم توزير خارجه را هراسان راهي بغداد نماييم.
ناشناس
|
|
۱۳:۵۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
0
0
پاسخ
چرا در اینجا هیچ اشاره ای به یکی از بندهای قرارداذ که مربوط به سرکوب کردها می شود نشده است؟چرا که خواننده محترم حتماً از خود خواهد چرسید که چرا رهبران کرد از این قرارداد انتقاد کرده اند در حالیکه در سالهای جنگ با عراق هم جبهه با ایران بودند.
ناشناس
|
|
۱۳:۵۷ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
0
0
پاسخ
غرامت جنگ با عراقو بي خيالشين فعلاً درگير خرامت جنگ جهاني دوميم
ناشناس
|
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
0
0
پاسخ
این طوری پیش بریم
باور کنید 50 سال دیگه نه 10 سال دیگه
همین عراق یک شاخی برای ما بشه که نگو و نپرس
ناشناس
|
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
0
0
پاسخ
از دست ضعف دیپلماسی خارجی کسایی که نسبت به مملکتشان و خون شهدا تعصب دارند آخر دق میکنند
ناشناس
|
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
0
0
پاسخ
من بعنوان يك ايرانى مسلمان كه شهروند اين كشور محسوب مىشوم، از وكلاى مجلس، دولتمردان، و مسئولين نظام جمهورى اسلامى خواستارم تا حقوق حقه (غرامت جنگ تحميلى) اين ملت، بخصوص خانواده معظم شهدا را كه به لحاظ قانونى، اخلاقى و از همه مهمتر شرعى بايستى از آن برخوردار شوند را پيگيرى و بستانند. ضمناً به خاطر داشته باشند اگر چنين نكنند ضمن درج در تاريخ، ملت آنان را نبخشيده و مطمئناً در آخرت نيز بايستى در درگاه الهى پاسخگو باشند.
ناشناس
|
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
0
0
پاسخ
دولتمردان بدانند، اگر از حق مسلم کشور در گرفتن غرامت جنگ کوتاهی کنندُ در سرای باقی نزد تک تک ایرانیان باید پاسخگو باشند. عراق دشمن گذشته و دوست زمسن خورده کنونی است!!!!